Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

    Αποφάσισαν να ξυπνήσουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που το έκαναν νίκησαν τον ΠΑΟΚ εύκολα και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της ιδικής βαθμολογίας των πλει-οφ...

    Έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους οι πράσινοι, η βαθμολογία έγινε αυτή που ήταν πριν αρχίσουν οι αγώνες, δηλαδή ο Παναθηναϊκός στην κορυφή! Πλέον οι πράσινοι στους επόμενους δυο αγώνες με Ατρόμητο εκτός και ΑΕΚ εντός θέλουν νίκες και μετά θα έχουν τη ευκαιρία να παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

    "Δηλώσεις Φερειρα αμέσως μετά τον αγώνα:
    Κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτεροι σήμερα όπως και στα αλλά παιχνίδια που παίξαμε, απλά έλειπε το γκολ για εμάς. 
    Είμαστε πρώτοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πρώτοι μέχρι το τέλος". 


    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν αρκετά νωχελικοί, δεν μπορούσαν να διασπάσουν οργανωμένα την άμυνα του ΠΑΟΚ, στο 18' λεπτό γίνεται η πρώτη ευκαιρία αλλά ο Χαλκιάς διώχνει σε κόρνερ, η εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά ο Μπουμσόνγκ πάνω στη γραμμή διώχνει αμυντικός των φιλοξενουμένων.

    Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν έγινε κάτι άλλο αξιοσημείωτο και από τις δυο ομάδες, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεζαν για το γκολ, αυτό ήρθε στο 62' λεπτό μετά από προσπάθεια του Κουίνσι, πασάρει ιδανικά στον Τοτσε και αυτός ανοίγει το σκορ για το 1-0.
    Δεν έκατσαν στο ένα γκολ οι παίχτες του Φερέιρα, πίεζαν και για άλλο γκολ , έχασε ευκαιρία και με τον Ζεκα, στο 86' λεπτό μετά από σπουδαία επιθετική ανάπτυξη και πάσα του Κατσουράνη στον Κλειτον και ο τελευταίος να κάνει το 2-0, όπου ήταν και το τελικό! 

    Νίκη για τον Παναθηναϊκό μετά από τρία παιχνίδια, πέρασε πρώτος στη βαθμολογία εκμεταλλεύοντας την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο. Επόμενος αντιπαλος για τους πράσινους ο Ατρόμητος και με νίκη κλειδώνει την έξοδο του στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ!


    -Βαθμολογια:
    1.Παναθηναϊκός > 8
    2.ΠΑΟΚ > 7
    3.ΑΕΚ >6
    4.Ατρομητος >5
    -------------------------

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad