Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: "ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ"

    Ο Στρατός Περπέρογλου μίλησε για τον 3ο τελικό στο ΣΕΦ και τόνισε πως όλοι οι συμπαίχτες του πρέπει να βγάλουν ενέργεια στο παιχνίδι τους...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Για το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ,είπε: 
    "Ήταν ματς χωρίς γυρισμό. Αν χάναμε, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Γνωρίζαμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Ωστόσο παίξαμε πολύ καλά στην τρίτη περίοδο και συγκεκριμένα για 5-6 λεπτά, όταν ανεβάσαμε την απόδοσή μας και βγάλαμε την ενέργειά μας. Όμως κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Την ουσία. Γιατί χάσαμε το προβάδισμα που αποκτήσαμε και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει εν όψει της συνέχειας. Τα λάθη να αποτελέσουν οδηγό για τον επόμενο τελικό".


    Για τους τελικούς,είπε: 
    "Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα που του λείπει τόσα χρόνια και εμείς να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό, γιατί η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει. Είναι το τέλος της χρονιάς. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο τελευταίος στόχος που έχει μείνει. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι το καλύτερο για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε ιδανικά αυτή τη σεζόν".


    Για την συνέχεια της σειράς των τελικών και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός,είπε:
    "Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και δύναμη. Αυτά τα σημαντικά συστατικά δεν τα είχαμε στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, αλλά στην έδρα μας το κάναμε κατά διαστήματα. Οφείλουμε να τα παρουσιάσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό στο ΣΕΦ, κόντρα σε μια δυνατή και νεανική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, να έχουμε δύναμη, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά και του ρυθμού".


    Για το "κλειδί" στις αναμετρήσεις,είπε: 
    "Η ενέργεια θα είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Έχουμε στην ομάδα παίκτες σε μεγάλη ηλικία, αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ".


    Σχετικά με την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού πριν τον πρώτο τελικό,είπε: 
    "Καλό είναι να μένουμε στα θετικά, διότι έχουν γίνει δύο ματς σε ωραία ατμόσφαιρα. Οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Ελπίζω μετά από αυτό που έγινε, να βάλουν μυαλό".


    Τέλος, για το ενδεχόμενο να κληθεί στο προολυμπιακό τουρνουά,είπε: 
    "Αν με καλέσει ο κόουτς, είμαι στη διάθεση της Εθνικής".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad