Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΑΤΟ: "ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ"

    Για την προετοιμασία που κάνει η ομάδα για το φάιναλ-φορ και για τον κρίσιμο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, μίλησε ο Σάτο...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Καληπέρα σε όλους…
    Σήμερα βρεθήκαμε όλοι στο ΟΑΚΑ από νωρίς… Έχουμε πρωινή προπόνηση και μετά μία ελεύθερη μέρα, την τελευταία πριν από το Final 4. Απέχουμε πλέον λιγότερο από μία εβδομάδα από το τζάμπολ της τελικής φάσης και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ξέρουμε ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλοι αναφέρονται στον αντίπαλό μας ως το «φαβορί», αλλά είναι το Final 4. Είναι ένας αγώνας. Αν συγκεντρωθούμε και παίξουμε καλά, αν διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε όταν τους αντιμετωπίσαμε νωρίτερα στη χρονιά, ίσως το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό.

    Έχουμε ακόμη εκείνα τα δύο παιχνίδια στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο παίξαμε καλά και ο νικητής κρίθηκε στην παράταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά το λάθος ήταν δικό μας. Δεν τελειώσαμε όπως θα έπρεπε. Είχαμε τον έλεγχο ως το τέλος, όμως δικά μας λάθη μας κόστισαν τη νίκη. Ήταν πολύ νωρίς στη σεζόν και για τις δύο ομάδες. Στον δεύτερο αγώνα παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κάναμε τη δουλειά μας όπως θα έπρεπε. Εμφανιστήκαμε χωρίς πάθος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά καταλαβαίνουμε πως λειτουργούν τα πράγματα και επίσης τον τρόπο που παίζουν. Τώρα ξέρουμε καλύτερα.

    Η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να παίζει καλά. Όλοι λένε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είμαστε ακόμη το αουτσάιντερ και το γνωρίζουμε. Αλλά όπως ξαναείπα είναι το Final 4, είναι ένα παιχνίδι και εγώ ξέρω ότι μπαίνοντας στο γήπεδο οι πιθανότητες είναι 50-50. Και επιμένω σ’ αυτό. Είναι ένας ημιτελικός Final 4. Όλα μπορεί να συμβούν. Είναι οι ίδιοι παίκτες… Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι οι ίδιοι, είμαστε οι ίδιοι… Θα δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι πως στην ΤΣΣΚΑ δεν μπορείς να εστιάσεις σε έναν παίκτη. Ναι, οι προβολείς πέφτουν πάνω στον Αντρέι Κιριλένκο κυρίως, αλλά έχουν πολλούς παίκτες, πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, από τη θέση 1 ως τη θέση 5. Ο Κιριλένκο είναι ένας από αυτούς. Κάνει πάρα πολλά πράγματα για την ομάδα. Σκοράρει, παίρνει ριμπάουντ, παίζει άμυνα, κόβει… Αλλά έχουν πολλούς παίκτες που θα πρέπει να σταματήσουμε. Ο Κιριλένκο είναι ένας από τους βασικούς άξονες. Κάποιες φορές οι άλλοι δείχνουν να τον ακολουθούν μέσα στο παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε αυτόν, αλλά όχι μόνο αυτόν θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του στόχου μας.

    Υπάρχει και κάτι άλλο που γνωρίζουμε καλά… Πληροφορηθήκαμε ότι θα έχουμε για μία ακόμη φορά μεγάλη βοήθεια από την εξέδρα, ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι ίσως οι περισσότεροι στο Sinan Erdem. Είμαστε ακόμη οι κάτοχοι του τίτλου και είναι όμορφο να βλέπουμε ότι πιστεύετε σε εμάς. Νωρίτερα στη σεζόν, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα καταφέρουμε να φτάσουμε ως το Final 4. Αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού πίστεψαν στην ομάδα. Πίστεψαν στον προπονητή, στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Πίστεψαν στην ομάδα. Γι’ αυτό και πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια νωρίς στη χρονιά φέτος. Είναι καλό για εμάς αυτό. Είναι καλό που μας πιστεύουν, που θα είναι εκεί, που μας στηρίζουν. Ακόμη κι όταν νωρίς στη χρονιά πολλοί έλεγαν «μην αγοράζετε εισιτήρια γιατί δεν ξέρετε τι θα γίνει, ποιες ομάδες θα φτάσουν στο Final 4, αυτοί αγόρασαν, γιατί πιστεύουν σε εμάς. Και αυτά είναι καλά νέα για εμάς… Οπότε, θα σας δούμε στην Τουρκία…

    Μέχρι τότε να είστε καλά,
    Ρομέιν".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad