Header Ads

  • Breaking Green News

    10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

    Την Δευτέρα ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη του μίλησε αναλυτικά για το πλάνο της λαϊκής βάσης, την μεταβίβαση μετοχών και άλλα πολλά...

    Κατά την άποψη μας είπε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά που ενδιέφεραν τον κόσμο, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα "κρίσιμα" σημεία της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΙ".


    1ον. Είπε πως μέχρι της 2 Ιουλίου οι μετοχές του ΙΒΒ θα περάσουν οριστικά και αμετάκλητα στο σωματείο, χωρίς να υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής στην οικογένεια Βαρδινογιάννη!

    2ον. Αναγνώριση πως ο Ανδρέας Βγενοπουλος σε ένα χρόνο έβαλε 22 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό χωρίς ανταλλάγματα και μόνο για αγάπη προς την ομάδα.

    3ον. Δεν γίνεται η διοίκηση να μην βρίσκεται κοντά στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας.

    4ον. Χαρακτήρισε αστεία όσα γράφουν και λένε πως ο ίδιος είναι μπροστινός του Τζιγγερ. Ξεκαθάρισε πως ότι κάνει το κάνει μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού σαν ένας οπαδός.

    5ον. Έστειλε μήνυμα σε εχθρούς(γνωστοί) πως... μην κάνουν το λάθος και νομίζουν πως επειδή η διοίκηση-ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη καμπή, δεν θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της απέναντι σε ύπουλα παρασκηνιακά παιχνίδια αντιπάλων.

    6ον. Ο Ανδρέας Βγενοπουλος στηρίζει και χρηματικά την προσπάθεια της λαϊκής βάσης και δεν  υπήρξε ποτέ καμία προσωπική κόντρα μαζί του.

    7ον. Προσδοκούν τα μέλη του σωματείου πως βάση έρευνας, από τις 2 Ιουλίου 2012 μέχρι το τέλος της σεζόν, μεσώ της λαϊκής βάσης θα μαζευτεί ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ που θα κάνει την ομάδα δυνατή.

    8ον. Το Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν εκλογές για νέα διοίκηση-Δ.Σ, ο κόσμος θα αποφασίσει με ψήφο ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας και ποια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

    9ον. Μιλάει αρκετά συχνά με τον Νικόλα Πατέρα που βοηθάει με διαφόρους τρόπους τη διοίκηση σε αυτή την προσπάθεια. 

    10ον. Εξέτασαν πολύ σοβαρά μήπως μπορούσε να ανακατασκευαστεί το γήπεδο της Λεωφόρου και να αυξηθούν οι θέσεις των εξεδρών, αλλά δεν μπορεί να γίνει. Μετά από αυτό θα γίνουν προσπάθειες μήπως ολοκληρωθεί το έργο στο Βοτανικό με χρηματοδότηση τράπεζας του εξωτερικού ή μέσω ευρωπαϊκού κονδυλίου για περιοχή ανάπτυξης όπως είναι ο Βοτανικός.

    Είναι 10 σημεία που αν πραγματοποιηθούν και συνεχιστούν με βάση τα παραπάνω, τότε ο Παναθηναϊκός μετά από 1 χρόνο θα ξεφύγει εντελώς από μια παλιά άρρωστη εποχή και θα κοιτάξει με αισιοδοξία και δυναμική ένα καλύτερο μέλλον που του αξίζει, τόσο σε Ελληνικό επίπεδο, αλλά και σε Ευρωπαϊκό!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad