Header Ads

  • Breaking Green News

    13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!

    Πριν 13 χρόνια ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό... 

    Ηταν σαν σήμερα 4 Ιουνίου του 1999, η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχτιζε τις βάσεις για μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας και  για μια Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, όπως και έγινε! Ο Ζελικο ήταν το πιο σημαντικό στοιχειό της επιτυχίας που ακολούθησε, πάντα βέβαια και με την στήριξη της διοικήσεις που έφερνε παιχταράδες όπως οι Μποντίρογκα, Σκοτ, Ράνζα, Ντέλκ, Ρέμπρατσα, Κάτας, Τομάσεβιτς, Μπατίστ, Σάρας και πολλοί άλλοι, μαζί με τους ξένους ήρθαν και οι καλύτεροί Έλληνες!


    Οι πρώτες δηλώσεις του Ζοτς τότε ήταν:
    "Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω στην Ελλάδα και ευχαριστημένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό. Θα κατέβω στην Αθήνα και θα συναντηθώ με τον κ. Γιαννακόπουλο για να συζητήσουμε για την ομάδα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για παίκτες και μεταγραφές".

    13 χρόνια μετά και ενώ το συμβόλαιο του Ζοτς τελείωσε, πάλι οι δυο πλευρές κάτω από πολύ καλές σχέσεις αμοιβαίας αγάπης, η διοίκησή θέλει να "κλειδώσει" τον προπονητή των επιτυχιών για 3 ακόμα χρόνια στον Παναθηναϊκό, το ίδιο θέλει και ο Ζοτς. Σύντομα θα μάθουμε την επίσημη κατάληξη που όπως όλα δείχνουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα είναι η παραμονή του Ζοτς στον Εξάστερο με στόχο νεες κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad