Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ"

    Στο Δ.Σ της Πέμπτης, έγινε ενημέρωση και συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα και για τη συνέχεια όσον άφορα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου...

    Ο Γιάννης Αλαφούζος καυτηρίασε με έντονο ύφος τα περί πριγκιπικού αόρατου ενδιαφέροντως, ακόμα στάθηκε στο αργό που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην ομάδα σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν δυο μήνες.


    -Χαρακτηριστικά αποστάγματα όσων είπε στα μέλη του Δ.Σ:

    Για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, να εντοπίσει τον Σαουδάραβα πρίγκιπα (μόνο τον αδερφό του βρήκε ο οποίος έχει πόστο στο παράρτημα της εταιρίας Deloitte στη Σαουδική Αραβία), είπε... 
    "Εγώ προσπαθώ να τον βρω, για να μιλήσω μαζί του και να τελειώσει μια και καλή αυτό το θέμα. Δεν θέλω να μείνει ούτε ένας με την αμφιβολία ότι ήρθε επενδυτής στον Παναθηναϊκό και τον διώξαμε".


    Για όσους στάθηκαν κοντά στην προσπάθεια ώστε ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του,είπε... "Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε χρήματα και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε. Κανένας δεν μας βοήθησε απ' έξω από την ομάδα. Πολλοί λένε ότι ενδιαφέρονται, αλλά κανείς δεν ήρθε να συνδράμει".


    Για την επιστολή της Μιχοπούλου,είπε... 
    "Όσα συμβαίνουν είναι ασόβαρα. Δεν συνάδουν με τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τέτοιες καταστάσεις. Όποιος θέλει να μας βρει, εδώ είμαστε. Αλλά μέχρι τώρα, δεν φάνηκε κανένας".

    Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ συμφώνησαν απόλυτα  με όσα είπε ο Αλαφούζος και ζήτησαν να ανοίξει η άμεσα η ΑΜΚ, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πως το Δ.Σ σαμποτάρει προσπάθειες επενδυτών. Σε αυτό το σημείο να σας πούμε πως ήδη σταλεί έγγραφο στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς για το φυλλάδιο μετοχικής σύνθεσης-συμμέτοχης, και η έγκριση του είναι δεδομένη καθώς μιλάμε για τυπικό θέμα, πέραν αυτού ομάς όπως έχουμε γράψει, όποιος θέλει ακόμα και αυτή τη στιγμή μπορεί να βάλει χρήματα στον λογαριασμό της ΠΑΕ και τα χρήματα του θα μετοχοποιηθούν στη συνέχεια.  

    Επίσης αξίζει να σημειώσουμε πως... ο ιδιόκτητης του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος σκοπεύει να διατηρήσει κανονικά το ποσοστό των μετοχών του (10,8%) σε κάθε ΑΜΚ και ότι υποσχέθηκε πλήρη στήριξη στις προσπάθειες της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad