Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΟΤΣ

    Περίπου δυο ώρες κράτησε η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά τα πράγματα δεν άλλαξαν προς το θετικό...

    Υπήρξαν σημαντικές διαφωνίες του Ζοτς πάνω στο τριετές πλάνο που προτάθηκε από τον γιο του Παύλου, τόσο στην οργάνωση όσο και στην διοικητική σταθερότητα που θα υπάρξει από εδώ και πέρα σε πολλούς τομείς με βάση το τι έγινε τα τελευταία δυο χρόνια, όπως βέβαια δεδομένη είναι η διαφωνία του Ζελικο στο μικρο μπάτζετ των 12 εκατομμυρίων.

    Μπορεί να του επισημάνθηκε πολλές φορές πως η διοίκηση τον θέλει για τα επόμενα 3 χρόνια, αλλά ο ίδιος κρατάει πολλές επιφυλάξεις όσον αφορά αν οι συγκεκριμένες μειωμένες παροχές μπορούν να φέρουν αποτελέσματα με μια σαφώς αποδυναμωμένη ομάδα, γι' αυτό και ο Ζοτς θα απαντήσει στη διοίκηση την Τρίτη!

    Τα πράγματα πάντως για παραμονή στον Εξάστερο του καλύτερου προπονητή της Ευρώπης, δυσκολεύουν αρκετά με βάση τα παραπάνω δεδομένα, πλέον ο κόσμος αγωνιά και θα ελπίζει μήπως γίνει καμία καθοριστική αλλαγή στη στάση της διοίκηση προς στο καλύτερο ή ο Ζοτς απαντήσει θετικά επηρεαζόμενος από τα έντονα συναισθήματα αγάπης που έχει για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad