Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

    Ο ΑΝΤΙred επέστρεψε και γράφει: Έχει φοβίσει πολύ τους λιμανίσιους η δυναμική παρουσία του Αλαφούζου στο ποδόσφαιρο και στον Παναθηναϊκό, αυτό φαίνεται και από την ανάσταση του ζόμπι της σαπίλας... 

    Όταν εννοώ ζόμπι, εννοώ τον Θείο ή Κρόκους ή παραγκάρχη ή πράκτωρ ή Σώκρατες ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς να τον ονομάσετε, αναγκάστηκαν ακόμα και αυτόν να βάλουν μπροστά οι λιμανισιοι να μιλήσει κατά του Αλαφούζου.

    Μίλησε λοιπόν το ζόμπι, με ανακοίνωση του, απαντάει στον Γιάννη Αλαφούζο επειδή αναφέρθηκε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την δημιουργία μελών στον ΟΣΦΠ πριν κάτι χρόνια και τι είχε γίνει τότε και αν οι οπαδοί του γαύρου έπαιρναν μέρος στις αποφάσεις της ομάδας τους τότε, επίσης ο Αλαφούζος άφησε έναν υπαινιγμό(και σωστά) για τον τρόπο που "κατακτούσε" τα πρωταθλήματα η ομάδα του λιμανιού όταν ήταν πρόεδρος ο Θείος.

    Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο "άνθρωπος" εμφανίστηκε, βγήκε από το καβούκι του, μετά από μήνες σιωπής και ακόμα πουλάει σανό στα πρόβατα του. Πως είναι δυνατόν να λέει στην ανακοίνωση του ότι τα τότε μέλη στην ομάδα τους, που έβαλαν 60 ευρώ στην έγγραφη είχαν λόγο στις διοικητικές αποφάσεις, ποιες αποφάσεις; Αυτές που έπαιρνε μονό αυτός! Τους κορόιδεψε και για τα μάτια του κόσμου είχε βάλει στο Δ.Σ τον Μοραλ και έναν άλλο(όλοι καταλάβατε) από την Λ7 που ήταν μπλεγμένος στην δολοφονία Φιλόπουλου και για να τον προφυλάξει του έδωσε αυτή τη θέση. Η αλήθεια είναι μια... ο τσοπάνης τους τότε τους είχε πάρει τα λεφτά από τις εγγραφές για να κλείσει δικές του τρύπες των εταιριών του που ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

    Δεν θα σχολιάσω άλλο την ιστορία με τα 60ευρα των προβάτων που τα άφαγε ο τσοπάνης τους, αλλά θα σχολιάσω όπως πρέπει το υστερόγραφο της ανακοίνωσης που έγραφε... "Όσο για την αναφορά του νέου στο ποδόσφαιρο κ.Αλαφούζου για το «πώς κατακτούσε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα πρωταθλήματα», η απάντηση είναι απλή. Είχε πάντα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και τους καλύτερους προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε τον περισσότερο και πιο αφοσιωμένο κόσμο δίπλα στην ομάδα και εδώ και μια δεκαετία σχεδόν είχε και έχει το πιο σύγχρονο προπονητήριο και ένα γήπεδο κόσμημα. Είχε με άλλα λόγια οργάνωση και υποδομές που άλλες ομάδες τις έχουν με ενοίκιο ή σε μακέτες. Επίσης για να πάρει απάντηση στην απορία του «τι άλλο κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτός από τα χρήματα του Champions League» καλά θα κάνει να απευθυνθεί στους δασκάλους των σχολείων όλης της Ελλάδας για να του μιλήσουν για τις γενιές Ολυμπιακών που έρχονται…".

    Σωκράτη έχεις δίκιο, η απάντηση το «πώς κατακτούσε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα πρωταθλήματα» είναι απλή και είναι αυτή...Είχε πάντα τους καλύτερους διαιτητές, τους καλύτερους επόπτες, είχε την καλύτερη 11αδα από κοράκια, είχε τους καλύτερους προπονητές όπως οι Κόλλιας, Ματζουράκης, Προτάσοφ, Αλέφαντος, Λεμονής, είχε μια πολυτελή παράγκα του μπάρμπα Θωμά, είχε σαπάκια ποδοσφαιριστές που ενώ τους έπαιρνες με λίγα λεφτά, έβγαζες μέσω των φυλλάδων σου πως ήταν ακριβοί για να τρώνε σανό τα πρόβατα σου, έκανες ένα προπονητικό κέντρο το οποίο ακόμα είναι ανάμεσα σε καλύβες και βουνά σκουπιδιών, το όποιο η βάση του είχε γίνει με λεφτά της χούντας και έχεις ένα γήπεδο τηγάνι που δεν ήταν και δεν είναι της ομάδας σου, γιατί πολύ απλά το έχτισε ένα βρώμικο κράτος το οποίο ήσουν βασικό στοιχειό του και στο παραχώρησε δωρεάν για 50 χρόνια και επίσης η σύμβαση αναφέρει πως ανήκει και στην ομάδα του Εθνικού αλλά εσύ φρόντισες να μην ανέβει ποτέ Α' Εθνική για να μην το χρησιμοποιεί σαν σαν έδρα!

    Είχε υποδομή και οργάνωση στην ΕΠΑΕ, ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, με τα καλύτερα φερέφωνα και υπαλληλακια σου, όπως ο Κανελλόπουλος, ο Γκάγκας, ο Παπουτσέλης, ο Δούρος, ο Παπαδάκος, ο Καζναφέρης,ο Τσαγκαράκης και αρκετοί ακόμα, ήταν όντως μεγάλη οργάνωση!

    Οσο για το «τι άλλο κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτός από τα χρήματα του Champions League» ,ναι να ρωτήσει τους δασκάλους (του Πειραιά κυρίως) για τις γενιές προβάτων που έρχονται μετά από κάλπικα πρωταθλήματα, για τους νέους αγράμματους τραμπούκους που έρχονται, για τις γενιές από λαγοκοτες που πάνε 5 εναντίον ενός και σφάζουν,φτύνουν και χτυπούν το θύμα με λοστούς όταν είναι στο έδαφος, να ρωτήσει για τα μούλικα της Λ7 που πάνε και ρίχνουν μολότοφ στα καταστήματα διαιτητών εκφοβίζοντας τους για να τους σφυρίζουν 80/20 υπέρ, να ρωτήσει για τις γενιές που θα έχουν κολιτιλίκια με μπάτσους για να πάρουν πρωτάθλημα όπως αυτό της Ριζούπολης με συνθήκες Καζακστάν και τους συνδέσμους που είναι μεσοτοιχία με τα αστυν. τμήματα, να ρωτήσει για τις γενιές ηλιθίων που τους αρέσει το σανό των εφημερίδων σας, αυτές είναι οι γενιές προβάτων που έρχονται...!

    Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια τους, έχουν και το θράσος να μιλάνε για πρωταθλήματα, αυτοί που έχουν κάνει το ποδόσφαιρο όμοιο με τους βόθρους, αλλά το μάθημα του το πήρε από τον Νικόλα Πατέρα, τον έστειλε σε μια νύχτα σπιτάκι του και να πίνει το γαλατάκι με τα χαπάκια του σαν γεροσαράβαλο που έχει καταντήσει.

    ΥΓ.1. Μετά την ανακοίνωση του Θείου κατά του Γιάννη Αλαφούζου, το γνωστό φερέφωνο Κώστας Νικολακόπουλος, δεν έχασε την ευκαιρία και έγραψε για ακόμα μια φορά με μεγάλη δόση γλειψίματος για το πρώην αφεντικό του, τον αποκαλεί ευεργέτη του Γαύρου(ξέχασε τον Τζίγγερ) και άνθρωπο μύθο που δεν θα ξεχαστεί για τα πρωταθλήματα που πήρε. Πραγματικά όσα έκανε το αφεντικό του δεν θα ξεχαστούν, γιατί τόση σαπίλα και μπόχα δεν γνώρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ πριν, πραγματικά ποτέ δεν θα ξεχαστούν τα μυθικά ανύπαρκτα πέναλτι,φάουλ,κόκκινες κάρτες υπέρ της ομάδας τους, δεν θα ξεχαστούν ποτέ οι μυθικές βρωμόφατσες των κορακιών που έσφαζαν τον Παναθηναϊκό για να παίρνει τα κάλπικα η ομάδα τους, δεν θα ξεχαστεί ποτέ η μυθική ατάκα του πατέρα Σπάθα..."ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα...θουν", αυτοί είναι οι μύθοι σας δημοσιογράφε του βόθρου.

    ΥΓ.2. Θέλω να πω κάτι στο οποίο είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο. Μετά την δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με το πόσοι είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Γαύρου στην Ελλάδα, προσωπικά διαφωνώ με το αποτέλεσμα της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο 1,7 εκατ. οπαδούς στην Ελλάδα, είναι πολλοί παραπάνω και γενικά είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα κάθε δημοσκόπησης, δεν θέλω να πω πως υπάρχει κάτι περίεργο πίσω από αυτή τη δημοσκόπηση, απλά άλλες πρόσφατες δημοσκοπήσης έβγαζαν άλλα αποτελέσματα, θέλω να πω πως καλό θα είναι να μην γίνονται καθόλου δημοσκοπήσεις γιατί ποτέ δεν θα μάθουμε πόσους οπαδούς έχει ακριβώς κάθε ομάδα στην Ελλάδα, κλικ εδώ για να διαβάσετε τι είχα γράψει για τις δημοσκοπήσεις. Κλίνοντας, θέλω να τονίσω πως στηρίζω την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου και Ανδρέα Βγενόπουλου για τη λαϊκή βάση και πιστεύω πως είναι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή που μπορεί να βγάλει τον Παναθηναϊκό από την δύσκολη κατάσταση, με τον κόσμο να πρωταγωνιστεί στην αναγέννηση της ομάδας!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad