Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΤΥΠΑΡΑΣ ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ (VIDEO)

    Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής ομάδας και άσος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης, έστειλε την Εθνική ομάδα στους 8 ουρανούς...

    Ο Τυπάρας βούλωσε όλους τους επικριτές του και κυρίως αυτούς προς Πειραιά μεριά που στον πρώτο αγώνα γκάριζαν για τον τραυματισμό του παίχτης τους σε φάση του αγώνα, λες και έφταιγε η εθνική, μιλούσαν για εθνική των γέρων και των Kαραγκούνηδων, πήραν όμως την κατάλληλη απάντηση οι ξέφυλλες του Πειραιά από την ψυχάρα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής!

    Ο Γιώργαρος με γκολαρα στο πιο κρίσιμο σημείο,στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου κάνει το 1-0, οι Ρώσοι παγώνουν και οι οπαδοί της Εθνικής σε έξαλλους Πανηγυρισμούς! Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πάλι από τους πρωταγωνιστές, αν ο Σουηδός διαιτητής ήταν πιο δίκαιος, στη φάση του 60' λεπτού που ο Καραγκούνης περνάει όλη την άμυνα των Ρώσων, μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται αντικανονικά, εκεί αν έδινε το πέναλτι όλα θα είχαν τελειώσει, σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται ακόμα ένα κακό, ο διαιτητής του βγάζει κίτρινη κάρτα για θέατρο που θα του στοιχίσει την συμμέτοχη του στον επόμενο αγώνα στη φάση των 8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

    Ο Tυπάρας στην νίκη επί της Ρωσίας έγραψε ιστορία, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών(120 όπως και ο Ζαγορακης) σε ματς της εθνικής, γι' αυτό έγινε έξαλλος με την άδικη κίτρινη, γιατί δεν θα είχε τη δυνατότητα να είναι μονός πρώτος με 121 συμμετοχές, όμως ποτέ δεν ξέρει κανείς, ίσως η Εθνική περάσει και στους 4 της διοργάνωσης. Επίσης ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει αφήσει εποχή με την γαλανόλευκη, καθώς από το Εuro του 2004,το συνομοσπονδιών του 2005, το Εuro 2008, το μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012 τώρα στην Πολωνία/Ουκρανία, δίνει δυναμικά το παρόν, κάνεις δεν θα ξεχάσει το μακρινό γκολ(το πρώτο μετά από πολλά χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση) που είχε πετύχει το 2004 στον πρώτο αγώνα με την διοργανώτρια Πορτογαλία, ήταν η αρχή που κατέληξε στη κατάκτηση του τίτλου το 2004!


    Απολαύστε το γκολ του τυπάρα που έστειλε την Εθνική στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad