Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    Για άλλη μια φορά οι Γαύροι αποδεικνύουν πως δεν τους νοιάζει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε και της Εθνικής ομάδας...

    Που αγωνίζεται με αξιώσεις στο Euro, η ΠΑΕ Γαύρος λοιπόν με ανακοίνωση της κατηγορεί το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, επειδή ο παίχτης Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στον αγώνα, αν είναι δυνατόν, δηλαδή που φταίνε οι γιατροί της εθνικής επειδή σε μια διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε ένας παίχτης;

    Οι Γαύροι κατηγορούν και την ΕΠΟ, τώρα την κατηγορούν γιατί θέλουν να βάλουν δικό τους άνθρωπο στην προεδρία, δεν τους κάνει τώρα ο Πιλάβιος και θέλουν άλλον που να τους κάνει 100% τα χατίρια.

    Να τα βλέπει αυτά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, γιατί οι γαύροι δεν πιάνονται φίλοι και ούτε πρέπει να έχει πολλά πάρε δώσε μαζί τους, έχουν δείξει τις τακτικές τους και στο παρελθόν, το μόνο τους συμφέρον είναι η ομάδα τους να παίρνει τίτλους, πάντα πέτσινους τίτλους γιατί από τιμιότητα δεν έχουν ιδέα τη σημάνει και δεν τα μάθουν ποτέ τους...!!!

    Να μην ξεχνάνε κάποιοι, πως τη μεγαλύτερή διάκριση το 2004 η εθνική ομάδα την πέτυχε με παίχτες του Παναθηναϊκού και όχι του Γαύρου, ποτέ όμως δεν είχε μεροληπτική συμπεριφορά η ΕΠΟ υπέρ του Παναθηναϊκού, το αντίθετο γινόταν!
     

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad