Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΑΡΑΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"

    Ο Σάρας φαίνεται πως δεν απορρίπτει εντελώς την πρόταση της ΚΑΕ για να αναλάβει προπονητής, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του δείχνει να το ξανά σκέφτεται...

    Χαρακτηριστικά όσα είπε σε συνέντευξη του:

    Για άλλη μία χρονιά ακούμε φήμες ότι θα συνεργαστείς με τη Ζαγλκίρις. Αυτή τη φορά, έχουν βάση;
    "Πάντα λέω να μην λαμβάνουμε υπόψη τις φήμες. Κάτι είτε ανακοινώνεται επίσημα, είτε... τίποτα! Άλλωστε κάθε ατζέντης βγάζει και μία φήμη. Όμως ναι, είναι αλήθεια. Μιλάμε. Είναι μία από τις επιλογές, αλλά δεν έχω κάτι να πω. Στο μπάσκετ παίζουν ρόλο μόνο οι συμφωνίες".


    Αλλά δεν σχεδιάζεις να αποσυρθείς; 
    "Δεν το ξέρω. Σίγουρα έχεις ακούσει τις φήμες για τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε για να αναλάβω προπονητής και πρέπει να πάρω μία απόφαση. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Ακόμα και τώρα, δεν μου είναι εύκολο να πω ότι σταματάω το μπάσκετ, ειδικότερα μετά από μία καλή σεζόν. Κάποιος άλλος ίσως να το ήθελε. Μερικές φορές, την απάντηση στη δίνει η ίδια η ζωή".

    Τις απαντήσεις τις δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Εσύ πότε σχεδιάζεις να αποφασίσεις για τη σεζόν που αρχίζει; 
    "Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων οι οποίοι σκέφτονται για πολύ καιρό και μάλλον αισθάνονται χαρούμενοι με αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα το αλλάξω τώρα. Σκέψου το, ίσως χρειαστεί να ρίξω το νόμισμα".


    Η πρόταση του Παναθηναϊκού βρίσκεται ακόμα σε ισχύ;
    "Ναι, είναι ακόμα. Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω άλλο, όμως είναι αλήθεια ότι πρέπει να πάρω μία απόφαση σε ποιο μέρος του παρκέ θα βρίσκομαι του χρόνου. Κάποια στιγμή θα σταματήσω, αλλά μόνο εγώ ξέρω πως νιώθω μέσα στο γήπεδο".


    Αισθάνεσαι παράξενα που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό; 
    "Ναι. Κάθε χρόνο υπήρχε η φήμη ότι φεύγει, αλλά στο τέλος έμενε. Ξέρω ότι αγαπάει την ομάδα και η ομάδα τον λατρεύει, ειδικά οι οπαδοί. Η απόφαση του δεν στεναχωρεί μόνο έμενα, αλλά και πολλούς παίκτες, οι οποίοι προπονούνται μαζί του πολλά χρόνια. Δούλεψε στον Παναθηναϊκό παίρνοντας λιγότερα χρήματα απ' ότι θα κέρδιζε αλλού, αλλά όλοι κάναμε το ίδιο. Θα είναι δύσκολο για την ομάδα, γιατί τα τελευταία χρόνια ο Ομπράντοβιτς την είχε στην κορυφή της Ευρώπης".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad