Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

    Εντείνονται οι προσπάθειες του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να διασφαλίσει την κυριότητα που έχει πάνω στο γήπεδο της Λεωφόρου...

    Ξαναήρθαν στη δημοσιότητα δημοσιεύματα περί προεδρικού διατάγματος για κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά ο ερασιτέχνης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

    Για το θέμα μίλησε το μέλος επιτροπής γηπέδου του Ερασιτέχνη, Σταύρος Παναγιωτόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

    "Ο δήμος χωρίς να προσκομίσει τίτλους, ισχυρίστηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος ότι είναι ο ιδιοκτήτης της Λεωφόρου και μέσα σε μια ημέρα το υπουργείο έκανε δεκτή τη θέση του. Φυσικά και δεν πρόκειται να το δεχθούμε. Αν τολμήσουν να βγάλουν οποιαδήποτε άδεια χωρίς εμάς, θα τα πούμα στα δικαστήρια.

    Ο νόμος του 2011 αποσύνδεσε την κατασκευή του νέου γηπέδου από την τύχη της διπλής ανάπλασης. Όμως ο Ερασιτέχνης στηρίζεται οικονομικά από τη χρήση της Λεωφόρου και δεν μπορεί απλά να παραλάβει κάποιες εγκαταστάσεις στο Βοτανικό, τις οποίες κατόπιν δεν θα μπορεί να συντηρήσει. Θέλουμε η κατεδάφιση της Λεωφόρου να είναι άμεσα συναρτημένη με την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου.

    Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία σύμβαση με το δήμο Αθηναϊων, πλην της αρχικής του 2006. Οι αρμόδιοι για το έργο στον Δήμο Αθηναϊων - και όχι ο ίδιος ο κ. Καμίνης - αποφεύγουν να μας συναντήσουν, με αποτέλεσμα να μην έχουμε εικόνα για το τι έχει συμφωνηθεί και πως το έργο θα προχωρήσει. Αν το Προεδρικό Διάταγμα προχωρήσει ως έχει τότε δεν μας αφήνουν άλλη λύση από το να προσφύγουμε στο ΣτΕ για να το ανατρέψουμε".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad