Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"

    Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει αποφασισμένος και χωρίς να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, απέναντι σε εξωγενείς και παρασκηνιακές κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά... 

    Το μεσημέρι της Παρασκευής, πάλι μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, ρωτήθηκε από φίλους της ομάδας για την διαιτησία και την κόκκινη επιρροή στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να συνεχίζει την επιθετική πολίτικη κατά αυτών που θέλουν να βλάψουν τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά όσα απάντησε:

    Μπορεί κάποιος να εξοφλεί συνδρομή και διαρκείας με άτοκες δόσεις, μέσω της Panathinaikos Visa; Πιστεύω οτι θα ανέβαζε αρκετά τους συμμετέχοντες.
    "Ελπίζω οτι από τις 9 Ιουλίου θα μπορούμε να πληρώσουμε την συνδρομή μας με δόσεις".


    Καλησπέρα κ.Αλαφούζε. Έχετε την υποστήριξη όλων των σωστών Παναθηναϊκών. Carry on. Όλος ο Έβρος μαζί σας.
    "Σας ευχαριστώ πολύ".


    Όταν λες Σωκράτης, εννοείς τον Κρόκους ή τον Εθνικό προμηθευτή του Σιμήτη;
    "Τον Κρίκους και Ρόκο κτλ. Χαχα...".


    Την συμμετοχή του Σωματείου θα την πληρώσουμε εφάπαξ ή θα υπάρξει δυνατότητα δόσεων; "Τις πρώτες ημέρες δεν θα είμαστε έτοιμοι για δόσεις. Σε μια δύο εβδομάδες όμως θα μπορούμε να πληρώσουμε με δόσεις. Ευχαριστώ".

    Κ. Αλαφούζο μιας και ασχολείστε με το ποδόσφαιρο θα ήθελα να μου απαντήστε γιατί έγιναν όσα έγιναν, με τη διαιτησία, για να ανέβει μια ομάδα της Β κατηγορίας στη μεγάλη κατηγορία. Εάν δεν κοιτάξτε αυτή την πλευρά που είναι η ρίζα το κακού καλύτερα μην κάνετε τίποτε με τον Παναθηναϊκό , γιατί θα αποτύχετε όπως απέτυχαν και οι άλλοι. Αυτό το λέω διότι κάποιοι πολεμούν με πυρηνικά και εσείς με σφεντόνες... 
    "Το σύνδρομο M.A.D (mutual assured destruction/αμυβαια εξασφαλισμενη καταστρωφη) απέτρεψε όμως τον πυρηνικό πόλεμο...".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad