Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ EL MAGO! (Pic)

    Δυστυχώς ο τραυματισμός του Λετο ήταν πολύ σοβαρός και δεν μπορούσε να ξεπεραστεί με φυσικοθεραπείες, γι' αυτό αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο...

    Για να ξεμπερδέψει οριστικά από το πρόβλημα στο γόνατο του. Ο Αργεντινός σταρ του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει περίπου 6 μήνες από τα γήπεδα, μετά τα Χριστούγεννα δηλαδή αναμένεται σταδιακά η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους!

    Χαρακτηριστικά ο παιχταράς έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter:

    "Γεια σας φίλοι μου. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Αποφάσισα να μπω στο χειρουργείο για να τελειώσω με το πρόβλημα. Θα είμαι σύντομα πίσω με την φανέλα του Παναθηναϊκού".


    Όπως τονίζει και ο ίδιος, θα επιστρέψει σύντομα με τη φανέλα του Τριφυλλιού, αυτό σημαίνει πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, ασχέτως αν έχει 1 χρόνο ακόμα με την ομάδα. Άσωστα η διοίκηση θα προχωρήσει στην ανανέωσή του, έτσι θα τον κάνει πιο δυνατό στην επιστροφή, γιατί θα αισθανθεί την διοίκηση δίπλα του, όπως είχε πράξει και στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο κόσμος θα τον περιμένει πιο δυνατό στους αγώνες και από το 2013 να βοηθήσει την ομάδα προς τους στόχους που θα έχει...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad