Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: "ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΖΟΤΣ"

    Για τον Εξάστερο που θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με άλλες χρονιές μίλησε ο Ιαν Βουγιούκας...

    Αναλυτικά όσα είπε σε ενημερωτικό σαιτ:


    Για τον Παναθηναϊκό της νέας χρόνιας, είπε...
    "Θα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο νέος Παναθηναϊκός είναι σαν να ξεκάνει από μηδενική βάση. Είμαι σίγουρος ότι θα προσλάβουν ένα πολύ καλό προπονητή, αν και είναι πολύ δύσκολη η επάξια αντικατάσταση του Ομπράντοβιτς. Για μένα ήταν ένα σχολειό το να έχεις ένα προπονητή μια τέτοιας εμπειρίας , που έχει κοουτσάρει καλαθοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας. Δίνει βάση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια και προσπάθεια διαρκώς να βελτιώσει τους παίκτες. Είναι δάσκαλος".


    Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ, είπε... 
    "Η κρίση όπως και σε όλους τους τομείς της κοινωνίας έχει επηρεάσει το μπάσκετ . Σίγουρα την περίοδο αυτήν υπάρχουν λιγότερα χρήματα για την δημιουργία αξιόλογων ομάδων, γεγονός που κάνει τους παίκτες να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους στο εξωτερικό. Εδώ στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο ομάδες να μην πληρώνουν έγκαιρα, η να μην είναι καθόλου συνεπείς. Σε κανένα σημείο δεν αναφέρομαι στην δίκια μου ομάδα".


    Για την Εθνική ομάδα και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, είπε... 
    "Πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα έχει όλο το ταλέντο και τις δυνατότητες να περάσει από προολυμπιακό . Στους Ολυμπιακούς βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και οτιδήποτε καταφέρει θα είναι επιτυχία. Εγώ τους εύχομαι τα καλύτερα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad