Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΤΙΟ ΤΖΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

    Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχασε ένα ακόμα μέλος της, ο Τζόνι Βερκής μας αποχαιρέτησε μη μπορώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε...

    Ο γνωστός δικηγόρος, ήταν σημαντικό στέλεχος του Παναθηναϊκού επί πολυμετοχικοτητας, διετέλεσε πρόεδρος περίπου για 6 μήνες στην ΠΑΕ και το σημαντικότερο, αγαπούσε αρκετά τον Παναθηναϊκό.  

    Ο Τζόνι Βερκης το τελευταίο διάστημα ήταν σε νοσοκομείο στην Αμερική, όπου με ειδικούς γιατρούς προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχε, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν και για την οικογένεια δεν τα κατάφερε, ο Παναθηναϊκός θρηνεί για τον χαμό ενός ακόμα "στρατιώτη" του! 


    Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ:
    "Η οικογένεια του Παναθηναϊκού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του αγαπημένου μας Τζώνυ Βεκρή που τόσο «πρόωρα» έφυγε. Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του θα κρατήσουμε για πάντα το ξεχωριστό ήθος και το αμίμητο ύφος του Τζώνυ που είτε εκπροσωπώντας την ΠΑΕ στη Λίγκα, είτε ως αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τις διεθνείς σχέσεις, είτε ως υπηρεσιακός πρόεδρος του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, είτε ακόμα και ως φίλαθλος, έκανε ο,τι περιέβαλλε να μοιάζει ανώτερο από αυτό που πραγματικά ήταν. 
    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πενθεί για την απώλεια ενός ξεχωριστού μέλους της οικογένειας της. Είναι όμως περήφανη που ένας άνθρωπος με το κύρος, το επίπεδο και το ήθος του Τζώνυ συνδέθηκε τόσο στενά μαζί της. Αντίο φίλε"


    Ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος  με μήνυμα του στο twitter, αποχαιρέτησε τον φίλο του:
    "Έφυγε ο Τζονί Βεκρής, ένας αγαπημένος φίλος από τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό".
    --------------------------------
    Όλη η ομάδα greenarea εκφράζει θα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τζόνι Βερκη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad