Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"

    Ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ στα πλαίσια παρουσίασης της νέας φανέλας για τη σεζόν που ξεκινάει, τόνισε πως το πρώτο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ θα είναι τα πάντα για τη συνέχεια...

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


    Ένα πρώτο σχόλιο για τη νέα φανέλα; 
    "Η φανέλα είναι πάρα πολύ ωραία. Η Adidas πάντα δημιουργεί υπέροχες εμφανίσεις, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό θέμα. Το να είναι καλή η ομάδα μέσα στο γήπεδο, είναι το πιο σημαντικό. Αν η ομάδα είναι καλή εντός αγωνιστικού χώρου κι έχεις και καλές φανέλες, τότε αυτό είναι το τέλειο και ίσως οδηγήσει τον κόσμο να αγοράσει περισσότερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού".


    Έχετε δύο σημαντικά παιχνίδια με τη Μάδεργουελ. Τι περιμένεις; 
    "Θα ήθελα να πω σε όλους και κυρίως στους οπαδούς μας, ότι θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Έχω παίξει στη Σκωτία και γνωρίζω ιδιαίτερα ότι εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Οι σκωτσέζικες ομάδες έχουν μαχητικό πνεύμα, το οποίο μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς όμως, είμαστε καλή ομάδα, αν πάμε εκεί με πολλή ηρεμία και βγάλουμε την ποιότητά μας, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κι αυτό θα μας φέρει κοντά στην πρόκριση. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό και στη Σκωτία και κόντρα στον κόσμο τους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας. Θα δοκιμάσουμε και το κατά πόσο έχουμε ωριμάσει, διότι τη φετινή σεζόν οφείλουμε να βελτιώσουμε το επίπεδό μας και ιδίως τη νοοτροπία μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο, δεν αναφέρομαι μόνο στην ηλικία, αλλά στην εξυπνάδα, στην αίσθηση του ποδοσφαίρου που πρέπει να βελτιώσουμε έχουμε όλοι μας".


    Πιστεύεις ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος; 
    "Αυτό εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές και αν προσαρμοστούν γρήγορα, αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο. Αν εξελιχθούν και δείξουν σύντομα το υψηλό επίπεδο στο οποίο μπορούν να παίξουν, τότε μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη σεζόν από πέρσι. Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα και πάμε να χτίσουμε την ομάδα βήμα βήμα. Ελπίζω όλοι να έχουν υπομονή, αλλά την ίδια ώρα ξέρεις ότι όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό, ξέρεις ότι χρειάζεσαι και άμεσα αποτελέσματα. Πρέπει να συνδυάσουμε τα αποτελέσματα με την υπομονή".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad