Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το που και πως θα προμηθευτούν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μάδεργουελ στη Σκωτία...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με την Motherwell στη Σκωτία (31.07.2012), ότι από σήμερα Τετάρτη, 25 Ιουλίου και έως και την ημέρα του αγώνα θα διατεθούν 1200 εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από το Γραφείο Εισιτηρίων (Ticket Office) της Motherwell που βρίσκεται στην έδρα της, το Fir Park.

    Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30 λίρες Αγγλίας για τους ενήλικες και 15 λίρες για τα παιδιά κάτω των 16 ετών. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την θύρα των φιλοξενουμένων που βρίσκεται στη νότια κερκίδα (South Stand) του Fir Park (για περισσότερες πληροφορίες δείτε από κάτω το σχεδιάγραμμα του γηπέδου).

    Μια ημέρα πριν τον αγώνα (30.7), το Ticket Office στο Fir Park θα λειτουργεί από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα (31.7), θα παραμείνει ανοικτό από τις 09:00 μέχρι την ώρα έναρξης (19:45 ώρα Σκωτίας).

    Για την καλυτερη εξυπηρέτηση τους, παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας την ημέρα του αγώνα να προσέλθουν στο Fir Park και να προμηθευτούν το εισιτήριο τους όσο το δυνατόν νωρίτερα.

    Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τις οδηγίες πρόσβασης στο Fir Park

    Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε τους γενικούς όρους εισόδου στο Fir Park".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad