Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

    Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δηλώνει για μια ακόμα φορά παρών στη νέα εποχή! Λίγα λεπτά μετά την μεταβίβαση μετοχών έγινε και επίσημα μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας...

    Ο Μr.Mig το τελευταίο διάστημα μάθαινε τα πάντα σε απευθείας συνομιλίες που είχε με τον Αλαφούζο, κάνοντας πράξη αυτό που του είχε πει... πως αν φύγουν οριστικά από τον Τζιγγερ οι μετοχές, θα συμβάλει στην προσπάθεια του ακόμα πιο πολύ, η αρχή έγινε σαν μέλος της συμμαχίας, το επόμενο είναι βάζοντας 1.5 εκατομμύρια ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Βγενόπουλου:
    "Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος ενεγράφη σήμερα ως μέλος στην "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"".

    Αμέσως μετα ακολούθησε ευχαριστήρια ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προς τον Βγενόπουλο: 
    "Λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Ανδρέας Βγενόπουλος έγινε κι αυτός μέλος στο Σωματείο. 
    Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ έστειλε μέσω φαξ τη συμμετοχή του στη νέα προσπάθεια, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό την οικονομική του συμβολή προς το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί τον κ. Βγενόπουλο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως φυσικά και οποιονδήποτε άλλο έχει συνδράμει οικονομικά στην επιχείρηση για τη σωτηρία του τριφυλλιού".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad