Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε με βελτιωμένη εμφάνιση στο τρίτο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους, αλλά η ομάδα έχει ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης...

    Δεν θα αλλάξουμε άποψη σε αυτό που σας γράψαμε τις προηγούμενες μέρες, ότι δηλαδή τα φιλικά είναι για τους προπονητές και όχι για ασφαλής συμπεράσματα, είτε χάνει η ομάδα είτε όχι.

     Σε αντιθεση με το προηγούμενο φιλικό πάντως, αυτή τη φορά είχε πιο δεμένη άμυνα, αλλά και και καλύτερη επιθετική ανάπτυξη, προσπαθούσε τουλάχιστον. Το γκολ στη φιλική αναμέτρηση σημείωσε ο Μανουέλ Βελάσκες σε μια προώθηση του στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-0 επί της Ελ Γιαις.

    Η ομάδα την Πέμπτη θα επιστρέψει στην Αθήνα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψη του  προκριματικού αγώνα για του Τσαμπιονς Λιγκ , ο Ζεσουαλδο Φερειρα σε αυτά τα παιχνίδια θα ήθελε τον Φορναρολι όσο πιο νωρίς γίνεται για να εγκλιματιστεί με το υπόλοιπο σύνολο, οπως επισης θα ήθελε και την παραμονή του χρήσιμου Κουίνσι με το δημιουργικό και επιθετικό παιχνίδι του.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad