Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    Έγινε το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί Αυστριακού εδάφους, ακόμα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν γιατί η ομάδα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο...

    Περισσότερο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα διπλό προπόνησης, παρα ως φιλικό, το τελικό σκορ 1-1 με σκορερ τον Πετρόπουλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές, τόσο με τα νέα αποκτήματα όσο και με τα παιδιά των ακαδημιών που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

    Από τους νέους καλά δείγματα έδειξε ο Σισοκο, ενώ ο Βελάσκες έδειχνε αγχωμένος. Απ τους πιτσιρικάδες πολύ καλός ήταν ο Τάσος Λαγός, ο Βίκτορ Βιτολο ήταν μαχητικός, ενώ θετικά στοιχεία έδειξε ο παλιός Γιουρκας Σειταριδης, το μέλλον του πάντως στην ομάδα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί η ΠΑΕ ζητάει την αποδέσμευση του, καθώς ο Φερειρα δεν βλέπει κάποια θέληση από την πλευρά του παίχτη να βοηθήσει την ομάδα. 

    Την Παρασκευή θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεται και πιο δυνατό ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια. Το Σάββατο είναι καθορισμένο και νέο φιλικό με επίσης χαμηλής δυναμικότητας ομάδα.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad