Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

    Ο Γιάννης Αλαφούζος για ακόμα μια μέρα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και απάντησε επιθετικά σε προπαγανδιστικά δημοσιεύματα Γαύρων που αφορούν τον Παναθηναϊκό...

    Κλασικά μέσω του twitter, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις, χαρακτηριστικά έγραψε αρχικά...

    "Σας ενημερώνω τα δημοσιοποιούμενα από REAL για τον Λέτο είναι κακόβουλα ψέμματα. Η αντιπαναθηναϊκό προπαγάνδα του Χατζηνικολάου καλά κρατά!"

    Καλημέρα σας κ. Αλαφούζο... Με το Λέτο τι γίνεται στην πραγματικότητα; Είναι αλήθεια ότι μπορεί να μείνει 17 μήνες έξω;;; 
    "Μόλις μάθω θα σας ενημερώσω... Ας περιμένουμε λίγο. Δεν πιστεύω ότι η πηγή της είδησης είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη!"


    Σας ευχαριστώ πολύ... δε νομίζω ότι είναι σωστό ούτε για την ψυχολογία του Σέμπα, αλλά ούτε γενικά να λέγονται τέτοια ψέμματα!!! 
    "Ναι! Κι ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΑΟ μας! Μάλλον μάθανε πως... και πλάκωσαν και οι... αυτά όμως αλλάζουν."


    Καλημέρα κ. Αλαφούζο! Θα ήθελα να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και στο θέμα του προέδρου της ΠΑΕ, είναι επίσης σημαντικό για όλους!! 
    "Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που επέτρεψαν να συμμετάσχω στο εγχείρημα διάσωσης είναι η παρουσία του Δημήτρη Γόντικα!"


    Ειμαι σίγουρος ότι μπορείτε να το αλλάξετε. Καλή αρχή για αύριο! Όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να φθάσουμε τον ΠΑΟ μας εκεί που αξίζει.
    "Τα περί Λέτο είναι προπαγάνδα από εχθρικά κέντρα. Τον περιμένουμε στο γήπεδο σε 7-8 μήνες. Μην πιστεύετε εχθρικά μέσα!"
    ---------------------------------
    Μάλιστα λίγη ώρα μετά ακολούθησε "μάχη" στο twitter μεταξύ Αλαφούζου και Χατζηνικολάου (εκδότη της Real κλπ) για το θέμα του Λετο, ο ιδιόκτητης του ΣΚΑΙ τον έβαλε στη θέση του χαρακτηρίζοντας των ψεύτη, προπαγανδιστή υπέρ του Γαύρου και άλλα πολλά καυστικά, ο γαύρος Χαρζηνικολαου δεν άντεξε την αλήθεια και αποχώρησε από την κουβέντα χωρίς να πει τίποτα ουσιαστικό.

    Σίγουρα αυτές οι κινήσεις Αλαφούζου κατά όσων βλάπτουν τον Παναθηναϊκό, είναι υπέρ του, ο κόσμος του Παναθηναϊκού τέτοια μαχητικότητα χει δει από την προεδρία Νικόλα Πατέρα, το καλύτερο είναι να συνεχίσει να υπερασπίζεται με την ίδια δυναμική τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και ο κόσμος θα είναι δίπλα του!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad