Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ!

    Σύμφωνα με τους ειδικούς του μπάσκετ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι το καλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα! Ο νεαρός φόργουορντ αποκτήθηκε από τον Εξάστερο...

    Είναι μόλις 15 χρονών, με ύψος 2.02 και παίζει φόργουορντ. Είναι μέλος της Εθνικής Παίδων και δεν θεωρείτε μόνο στην Ελλάδα το καλύτερο εξελίξιμο ταλέντο, αλλά και στην Ευρώπη, καθώς γι' αυτόν ενδιαφέρθηκαν τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ουνικάχα Μάλαγα! 

    Η ανακίνηση της KΑΕ αναφέρει:
    "Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1997 και αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγάλεω. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων, αν και μόλις 14 χρονών, ενώ θα πάρει μέρος και φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων. Είναι 2.02, φόργουορντ, αριστερόχειρας και είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ".


    Από την πλευρά του ο παίχτης δήλωσε: 
    "Είμαι πολύ χαρούμενος… Νομίζω ότι δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για το πώς αισθάνομαι. Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω. Είναι πρόκληση, αλλά κυρίως πρόσκληση για δουλειά, για ώρες μέσα στο γήπεδο. Είναι μια κίνηση η οποία ευχόμουν να γίνει. Δεν περίμενα όμως να γίνει τόσο νωρίς. Δεν με αγχώνει… Ξέρω ότι το σημαντικό είναι να μείνει το… μυαλό μέσα στο κεφάλι και να δουλέψω πάρα πολύ. Το ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν παίκτη όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, το ότι θα μπορώ να δουλεύω δίπλα του, είναι από μόνο του κάτι εκπληκτικό για μένα. Δεν νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, αλλά και το Αιγάλεω, που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή ως σήμερα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad