Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ"

    Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στις εγγραφές και για το παρασκήνιο που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε(τα πιο σημαντικά αποσπάσματα) σε ραδιοφωνικό σταθμό:

    Είστε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; "Βεβαίως ναι, εγώ περίμενα απλώς να είναι πιο γρήγορος ο ρυθμός εγγραφής των μελών, έχουμε σταθερές εγγραφές κάθε μέρα. Όταν κοινοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών δεχτήκαμε ένα συγχαρητήριο μέιλ από ένα παρακλάδι της ΟΥΕΦΑ που ασχολείται με ομάδες που λειτουργεί το πλάνο της λαϊκής βάσης.

    Σαφώς και δεν είναι 100 μέτρα και θα πρέπει να αποδείξουμε στους οπαδούς μας ότι τους αξίζει η επένδυση τους. Αισιοδοξώ βέβαια για αυτό. Δεν λύνεται το πρόβλημα αυτομάτως. Στην ζωή μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Τα αγαθά κόπεις κτώνται για αυτό και είμαι πολύ συγκροτημένος".

    Για το παρασκήνιο στο πρωτάθλημα; 
    "Με αρχές και με ήθος μπορείς να πας καλά, δεν χρειάζεται να κάνεις κομπίνες και να στήνεις παιχνίδια. Υπάρχει και άλλος δρόμος. Πέρα από την διαφορετική πρόταση την ιδιοκτησιακή κάνουμε και άλλη πρόταση. Βεβαίως θα βρούμε μπροστά μας όλα τα οργανωμένα συμφέροντα του ποδοσφαίρου. Εμείς δεν θα αντιδράσουμε προσπαθώντας να επηρεάσουμε την διαιτησία αλλά αποκαλύπτοντας την βρωμιά".


    Πως μπορεί ένας επιχειρηματίας να ασχολείται αλλά να μην θέλει να συγκρουστεί; 
    "Εγώ δεν είπα ότι δεν θα συγκρουστούμε με το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Εγώ είπα ότι το πεδίο της μάχης θα είναι διαφορετικό. Και θα συγκρουστούμε και θα πέσουμε μέχρι τέλους. Ακόμα και αν χάσουμε αυτή την πατρίδα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".


    Παράλληλα βλέπουμε κόσμο να αγοράζει και διαρκείας; 
    "Θα ξαναπώ ότι περίμενα πολύ πιο γοργό ρυθμό στις εγγραφές της Συμμαχίας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αντιδράει διπλά. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 11.000 Παναθηναϊκοί που είτε μέσω της συμμαχίας, είτε μέσω των διαρκείας βοηθάνε τον Παναθηναϊκό. Όμως τα μισά λεφτά από τα διαρκείας που μας πληρώνουν πάνε σε φόρους και από εκεί και πέρα οι αμοιβές των ποδοσφαιριστών επισύρουν για οποιαδήποτε ομάδα μια φορολογία επιπλέον 43%.".


    Ο Παναθηναϊκός θα σωθεί ακόμα και αν δεν πάρει την πρόκριση στο Europa League; 
    "Εμείς θα δώσουμε την μάχη μας, ελπίζουμε και στα χειρότερα σενάρια και στα πιο εφιαλτικά θα καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα αλλά αυτό θα γίνει με πολύ μεγαλύτερο κόπο από εμάς".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad