Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ"

    Όλα είναι πιθανά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για το παιχνίδι;
    "Δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Αλλά ήταν μια εμπειρία για εμάς αυτό το ματς. Πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα από αυτό που έγινε για τη συνέχεια. Να μπαίνουμε πιο έτοιμοι στους αγώνες και πιο αποφασισμένοι σε όλες τις γραμμές. Ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα σύνολο ανώτερο σε τεχνική κατάρτιση".

    Πιστεύεις πως είναι και θέμα απειρίας κάποιων παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο; 
    "Σίγουρα είναι και θέμα εμπειρίας. Παίζεις ένα παιχνίδι για το Champions League και πρέπει όταν μπαίνεις στο γήπεδο να είσαι έτοιμος και προσηλωμένος σε αυτό που έχεις να κάνεις. Αν δεν το κάνεις τότε κινδυνεύεις μέσα σε λίγα λεπτά να έχεις δεχθείς τρία γκολ. Είναι λοιπόν θέμα εμπειρίας, αλλά πολύ περισσότερο θέμα ωριμότητας. Αυτή είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσα. Και είναι αυτό που πρέπει να αναπτύξουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Να έχουμε ωριμότητα στο παιχνίδι μας. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ηρεμήσεις και να ρίξεις τον ρυθμό, ειδικά όταν δεν σου πάει καλά το ματς. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός γιατί τότε κάνεις λάθη που κοστίζουν. Όταν δεν σου βγαίνει ο τρόπος παιχνιδιού που έχεις αποφασίσει να κάνεις, πρέπει να βρεις τι θα αλλάξεις για να πας καλύτερα. Αυτό είναι ωριμότητα".

    Έχετε τη δυνατότητα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να διεκδικήσετε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ; 
    "Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο βέβαια, επειδή πρέπει να παίξουμε στην έδρα μας με στόχο να πετύχουμε γκολ, αλλά ταυτόχρονα και να μην δεχθούμε. Αλλά είναι πιθανό. Είδαμε και στην Ισπανία ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Πρέπει αυτή τη φορά όμως να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Αν το κάνουμε έχουμε πιθανότητες. Ας πάμε και να κάνουμε ήρεμα το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να μπούμε φοβισμένοι στο γήπεδο. Αλλά ήρεμοι και αισιόδοξοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί το μπορούμε. Το αστέρι στον Παναθηναϊκό είναι όλη η ομάδα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad