Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ"

    Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε για τη σημαντική νίκη επί της Μάδεργουελ και τόνισε πως η ομάδα έχει την ψυχολογία για τίτλο...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για το παιχνίδι... 
    "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να προκριθούμε. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι δεν αρκούσε, οπότε έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Είχαμε την υποστήριξη των οπαδών μας και καταφέραμε τον στόχο μας".

    Πιστεύεις ότι η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη; 
    "Πιστεύω ότι στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια μας ήμασταν καλοί και φαίνεται πως ικανοποιήσαμε τους οπαδούς μας. Ελπίζω να έχουμε την υποστήριξη τους στη διάρκεια της σεζόν, διότι διαφορετικά δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Όμως με ανάλογη υποστήριξη όπως αυτή, θα καταφέρουμε πολλά. Βέβαια, πρέπει να διορθώσουμε πολλά, να δουλέψουμε σκληρά και να παραμείνουμε ενωμένοι. Γιατί έχουμε δυσκολότερη συνέχεια, όπως για παράδειγμα τα ματς στα πλέι οφ του Champions League. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και θα δούμε".

    Έχεις κάποια προτίμηση στην κληρωση; Μήπως τη Λιλ επειδή είναι γαλλική ομάδα; 
    "Δεν έχω προτίμηση. Ξέρω ότι σε αυτό το επίπεδο θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και εάν θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους, είμαστε υποχρεωμένοι να την περάσουμε. Υπομονή και θα μάθουμε. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι στη χειρότερη θα παίξουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά το ιδανικό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ".

    Ένα χρόνο πριν, στον ίδιο γύρο ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε. Τι άλλαξε και φέτος η ομάδα πέτυχε το στόχο της; 
    "Καταλάβαμε όλοι ότι το περσινό δεν γινόταν να επαναληφθεί. Αυτό που συνέβη οδήγησε σε μία από τις χειρότερες παρουσίες του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Όλοι θέλουμε να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο και είμαστε ενωμένοι. Και όταν υπάρχει ενότητα, σε βοηθάει. Ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά, αλλά ξέρεις ότι η ομάδα λειτουργεί οικογενειακά, βρίσκεις το κάτι παραπάνω για να αποδώσεις. Αυτό το κλίμα που επικρατεί φέτος στον Παναθηναϊκό, δημιουργεί ομάδες που κατακτούν τρόπαια".

    Είσαι ίσως ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστές του ρόστερ και από τους παλαιότερους. Πως κρίνεις την έως τώρα παρουσία του Σισοκό;
    "Δείχνει ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Για να καθιερωθείς, πρέπει να έχεις σταθερότητα. Δεν αρκούν ένα ή δύο παιχνίδια. Όλοι βλέπουν ότι έχει τις ικανότητες. Όμως οφείλει να επιμείνει και να αποκτήσει διάρκεια. Τώρα στα πλέι οφ και ειδικότερα αν προκριθούμε στους ομίλους, το επίπεδο θα είναι το υψηλότερο και θα υποχρεωθεί να ανταποκριθεί".

    Πως κρίνεις το δυναμικό ξεκίνημα του Χάρη Μαυρία; 
    "Μερικές φορές είναι σημαντικό να αρχίζεις καλά. Ο Μαυρίας έχει ταλέντο και σε δύο επίσημα παιχνίδια, πέτυχε ισάριθμα γκολ. Άρχισε ιδανικά και ίσως αυτή είναι η ευκαιρία του να καθιερωθεί και να βελτιωθεί πάρα πολύ".

    Φαίνεται πως έχετε χημεία με τον Βελάσκες... 
    "Ναι, ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά μας. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να μάθουμε ο ένας τον άλλο, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι όλη η ομάδα αποκτά ομοιογένεια και συνοχή. Για αυτό δείχνουμε καλή εικόνα. Όμως μην παρασυρόμαστε, το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και πολύ πιο δύσκολο. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα, ώστε ότι και αν συμβεί, να είμαστε περήφανοι".

    Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί ζήτησαν το πρωτάθλημα, το σχόλιο σου... 
    "Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστηθούν που προκριθήκαμε. Πρέπει να απολαμβάνουμε ότι καλό μας παρουσιάζεται και να κρατάμε τη θετική αύρα, ώστε να την χρησιμοποιήσουμε στις κακές μέρες".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad