Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΛΙΟ ΒΡΟΥΤΕ (VIDEO)

    Το αντιπαναθηναικό μένος του Νικοπολίδη συνεχίζεται, δεν χάνει ευκαιρία ο προδότης να ρίχνει τα καρφιά του κατά της ομάδας που τον ανέδειξε...

    Ανα την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες κάνει περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου-βιογραφία του, πάντα αναφέρεται με αρνητικά σχόλια στη πρώην του ομάδα σαν αχάριστος Βρούτος που είναι.

    Χθες μετά τις δηλώσεις Καραγκούνη, έσκασε μύτη μέσω του twitter, μη αφήνοντας την ευκαιρία να αφήσει υπονοούμενα κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

    Θα ήταν προτιμότερο να κάτσει να κοιταχτεί μια φορά μπροστά στον καθρέφτη να μουτζώσει και να φτύσει τον εαυτό του, ξεχνάει ότι το 1990 σε ένα ντέρμπι Γαύρου-Παναθηναϊκού στο τότε Τηγάνι τους, είχε φάει τούβλο στο κεφάλι από τους οπαδούς του γαύρου που τον άφησε λιπόθυμο στο χορτάρι(αυτό το γεγονός στο βιβλίο δεν το αναφέρει!), ξεχνάει την παράγκα που του έκλεβε τα πρωταθλήματα  μέσα από τα χέρια όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Το χρήμα όμως και οι βρομιές της τελευταίας του ομάδας τον έκαναν ίδιο με αυτούς, του άλλαξε το μυαλό, τώρα είναι υπέρ των κάφρων του Πειραιά και δηλώσει γαύρος μαζί με την οικογένεια του. Αυτό είναι ξεφτίλα του ανδρός Αντωνάκη!!! 

    VIDEO:



    Υ.Γ: Να δω τι θα πει αν ο Καραγκούνης μείνει στον Παναθηναϊκό, γιατί όπως δηλώνουν από τη διοίκηση τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα γίνουν συναντήσεις με τον παίχτη!


    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad