Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ"

    Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Ορέστης Καρνέζης, κατά την αναχώρηση της ομάδας για Μαλαγα, επισήμανε πως θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη από την ομάδα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Είναι το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος στην Ευρώπη και η αποστολή σας είναι πολύ πιο δύσκολη. Πως το βλέπεις; "Οπωσδήποτε είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς είναι μία μεγάλη πρόκληση. Θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε κάτι πολύ σπουδαίο".

    Έχεις παρακολουθήσει αγώνες της Μάλαγα; 
    "Έχουμε δει κάποια βίντεο. Θα δούμε κι άλλα μέχρι το ματς. Θα μαζέψουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε, αλλά εκεί που πρέπει να σταθούμε όλοι είναι ότι το σημαντικότερο βήμα έχει γίνει. Θα παίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο. Να μην έρθει η καταστροφή εάν δεν καταφέρουμε να περάσουμε τη Μάλαγα. Όμως εάν καταφέρουμε να περάσουμε, θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο".

    Μήπως επειδή έχουμε εξασφαλίσει την συμμετοχή μας στην Ευρώπη ως το Δεκέμβριο, υπάρχει ο κίνδυνος να εφησυχάσουμε;
    "Όχι δεν υπάρχει. Μας έχει φύγει το πολύ άγχος. Θα παίξουμε πιο ελεύθερα. Όμως, πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμασταν πριν από τρεις μήνες. Που είμαστε τώρα και με τι προϋποθέσεις αρχίζουμε την σαιζόν".

    Ποιο πιστεύεις ότι είναι το σημείο κλειδί για την αναμέτρηση της Τετάρτης; 
    "Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε όσο γίνεται λιγότερα λάθη και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad