Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ

    Με ανακοίνωση της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, ξεκαθαρίζει πως πριν το παιχνίδι με τη Μάλαγα θα γίνουν εγγραφές...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σας ενημερώνει ότι την ημέρα του επαναληπτικού αγώνα με την Μάλαγα, Τρίτη 28 Αυγούστου, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ολοκληρωμένη εγγραφή στα εξής σημεία του γηπέδου ΟΑΚΑ:

    1) Στην αίθουσα Κασιμάτης (αίθουσα έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας-είσοδος από την Πύλη 1 του ΟΑΚΑ) από τις 12:30 έως τις 18:30.

    2) Στα εκδοτήρια του σταθμού ειρήνης από τις 14:00 έως τις 21:45.

    3)Στα ειδικά καταστήματα της Greenteam, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, έξω από τις θύρες 6, 14 και 30, από τις 19:00 έως την λήξη του αγώνα.

    4)Στο ειδικό βανάκι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έξω από την θύρα 9 από τις 19:00 έως την λήξη του αγώνα. 5)Στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ από τις 19:00 έως την λήξη του αγώνα.

    Σας ενημερώνουμε ότι εκείνη την ημέρα για όποιον εγγραφεί ως τακτικό μέλος ( 175 ευρώ και άνω), θα του προσφέρεται αναμνηστική φανέλα( Αγωνιστική εμφάνιση περσινής σεζόν) εντελώς δωρεάν. Λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων, δυστυχώς δεν μας παρέχεται η δυνατότητα να προσφέρουμε φανέλα και στα e-members, αλλά με την εγγραφή τους θα παρέχεται και σε αυτούς ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

    Σας καλούμε όλους να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια πρόκρισης. Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή!

    Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad