Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ"

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανώς χαρούμενος από την πρόκριση και την καλή εικόνα της ομάδας του, τόνισε πως σε 15 μέρες η ομάδα θα ανεβάσει περισσότερο την απόδοση της για να είναι έτοιμη...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική προς το καλύτερο η ομάδα από ότι στο πρώτο, τι ήταν αυτό άλλαξε; 
    "Ευτυχώς τα παιχνίδια έχουν δυο ημίχρονα. Ερχόμασταν ήδη με ένα θετικό αποτέλεσμα 0-2 από το πρώτο ματς. Ξέραμε ότι οι Σκωτσέζοι θα έδιναν την μάχη τους για την νίκη δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ζέστη απόψε. Οπότε είχαμε δυο προβλήματα εναντίων μας. Τους Σκωτσέζους και την ζέστη. Η Μάδεργουελ προσπάθησε να μας πιέσει με σκοπό να πετύχει και εκείνη ένα τέρμα και βεβαίως η ζέστη είχε ως αποτέλεσμα να εξουθενώσει και τις δυο ομάδες.

    Βεβαίως έγιναν από την Μάδεργουελ κάποιες αλλαγές, έπαιξαν με τρεις στόπερ αλλά και εμείς κλείσαμε την άμυνα μας και παράλληλα κοιτάξαμε να κουράσουμε τους αντιπάλους μας. Και επειδή και ο χρόνος κυλούσε εναντίων τους, τους κάναμε να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο να πετύχουν ένα γκολ. Η στρατηγική μας ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι, να κάνουμε το δικό μας ματς. Άρα όπως είπα και πριν είχαμε δυο παράγοντες αντίθετους τον αντίπαλο μας και την ζέστη. Είχαμε όμως κάτι πολύ σημαντικό υπέρ μας. Το 0-2και αυτό σημαίνει ότι παίζαμε με τον χρόνο υπέρ μας.
    Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε περισσότερους διαδρόμους να κινηθούμε και έτσι είχαμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις. Ο αγώνας τελείωσε με 3-0 υπέρ μας και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε όπως όλοι αυτοί οι προκριματικοί αγώνες.

    Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι αποκτήσαμε περισσότερη εμπιστοσύνη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και νέους παίκτες στην ομάδα και το επίπεδο δεν είναι το ίδιο ισορροπημένο. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μας για την επιστροφή μας στην Ευρώπη αλλά και τους φιλάθλους μας καθώς δεν έγινε το παραμικρό. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι ερχόμαστε από πέντε δύσκολες εβδομάδες σκληρής προπόνησης"

    Στην επόμενη φάση, θεωρείται ότι υπάρχει αντίπαλος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα είναι το φαβορί;
    "Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν θα χάσω χρόνο με σκέψεις γύρω από αυτές τις ομάδες. Όλες είναι ποιοτικές και αξιόλογες αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση. Περιμένουμε την κλήρωση και βλέπουμε".

    Θα είναι έτοιμη η ομάδα να ανέβει μια ταχύτητα παραπάνω σε 15 μέρες; 
    "Οι 15μέρες αυτές είναι αρκετές για να ανεβάσουμε ταχύτητα. Είναι αρκετές για να βελτιώσουμε όμως την απόδοση μας. Ξέρετε ότι υπάρχουν ομάδες που παίζουν 50-60 παιχνίδια τον χρόνο και μέσα από τα παιχνίδια γίνονται ολοένα και καλύτερες. Σίγουρα θα κοιτάξουμε να τρέξουμε περισσότερο. Το θέμα όμως δεν είναι να τρέχεις πολύ αλλά να τρέχεις σωστά. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω όσον αφορά την ταχύτητα ότι δεν είναι παίκτες που είναι από μόνοι τους πολύ ταχείς και ούτε θα γίνουν μέσω των προπονήσεων. Βεβαίως έχουν άλλα χαρακτηριστικά.

    Επίσης θα ήθελα να πω ότι οι παίκτες που κάνουν 50 ή 60 παιχνίδια έχουν τον οργανισμό που τους ετοιμάζει.Ανεξάρτητα από αυτό θα ήθελα να πω ότι ναι στις επόμενες δυο εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι. Βέβαια τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα επιθυμείς καθώς υπάρχουν και τραυματισμοί".

    Με την εικόνα που έχετε,υπάρχει κάτι που λείπει, υπάρχει κάποιος παίκτης που θα θέλετε; 
    "Στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε επίπεδα ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός οι πόρτες κλείνουν στις 31 Αυγούστου. Δεν θα σας πω τι μου λείπει. Αλλά θα σας πω ότι όποιος και να έρθει δεν θα μπορεί σε αυτό το διάστημα να αναβαθμίσει κάτι γιατί θα είναι σε κατώτερο επίπεδο των παικτών που έχουμε. Μην ξεχνάτε ότι αν είναι από το εξωτερικό θα έχει και θέματα προσαρμογής. Επίσης όπως δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε το ρόστερ από την πρώτη μέρα, επίσης υπάρχουν και τραυματίες που επανέρχονται. Οπότε όσα παιχνίδια δίνουμε θα είμαστε όλο και καλύτεροι".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad