Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ! (Pic)

    Με το καλήμερα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγδας, η κόκκινη παράγκα άρχισε τα εγκλήματα...

    Χειρούργοι στο πρώτο έγκλημα της χρόνιας, Βοσκάκης και ο βοηθός του Τσολάκης, ένας βοσκός δηλαδή και ένας τσολιάς ήταν τα στημένα κοράκια που έστειλε ο Δούρος μετά από εντολή του παχύδερμου πρόεδρου.

    Κατάφεραν να ξεφτιλιστούν από την πρώτη αγωνιστική, στη συνέχεια αναμένεται να πέσει πιο πολύ σαπίλα από τους απατεώνες των στημένων αγώνων.

    Όπως βλέπεται και στις δυο φωτογραφίες στο βάθος της εικόνας ο Ιωάννου με το κίτρινο, καλύπτετε πεντακάθαρα από τρεις αμυντικούς της ομάδας του λιμανιού, αλλά ο Τσολακης "είδε" οφ-σαιτ. Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 0-0 και σίγουρα αν η μαχητική Βέροια είχε προηγηθεί το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό!
    Το έγκλημα δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά η γενική συμπεριφορά του διαιτητή, που μόνο κίτρινες για τους παίχτες της Βέροιας είχε, ενώ στους Γαύρους όλο τους την χάριζε, στο 1-2 επίσης που κάνουν οι γαύροι, η φάση είναι επιθετικό φάουλ, μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος!
















    Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ, τόνιζαν με νόημα πως δικαιώθηκαν για της ανακοινώσεις. Χαρακτηριστικά έλεγαν....  
    "Οι τρεις ανακοινώσεις που εκδώσαμε στη διάρκεια της Κυριακής δικαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε ένα μόλις ημίχρονο. Δεν χρειάστηκε παραπάνω για να δει όλη η Ελλάδα πως παίζονται τα παιχνίδια. Αυτά που συνέβησαν, δείχνουν ότι φωνάζουμε δίκαια. Ο επόπτης Τσολάκης, ο οποίος από ανεπιθύμητος πέρυσι κόντρα στην Δράμα έγινε ξαφνικά μόνιμος στα παιχνίδια των ερυθρολεύκων".

    Υ.Γ. Υπάρχουν όμως και δυο ακόμα περίεργα γεγονότα σε αυτό το παιχνίδι, οι συμμέτοχες των Κοντρέρας (κόκκινη κάρτα με την πρώην ομάδα του) και ο Μοντέστο που σκόραρε (κόκκινη κάρτα σε διεθνή φιλικό με τη Νιουκάστλ), οι ρητοί όμως κανονισμοί της ΦΙΦΑ λένε πως οι κόκκινες κάρτες δεν ακυρώνονται και εκτίονται κανονικά ακόμα και αν ο παίχτης πάρει μεταγραφή ή ο αγώνας είναι φιλικός. Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Βέροια που επίσης έχει έννομο συμφέρον, δεν πρέπει να αφήσουν το θέμα να κουκουλωθεί, γιατί υπάρχει παρανομία με βάση τους κανονισμούς.

    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad