Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΡΝΕΖΗΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ"

    Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε για την προσωπική εμπειρία στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, για τη συνέχεια στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Πως αισθάνεσαι για το πρώτο σου ευρωπαϊκό παιχνίδι;
    "Είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου παρουσία στην Ευρώπη εξελίχθηκε έτσι το παιχνίδι. Είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, που μου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα να παίξω σε τέτοιους αγώνες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη επί της Μάδεργουελ. Κάναμε όλοι μας μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο…".


    Δεν ήταν πάντως τόσο εύκολο το ματς όσο δείχνει το 2-0. Οι Σκοτσέζοι έδειξαν ότι είναι μία μαχητική ομάδα, σας δυσκόλεψε στο β’ μέρος και ο καιρός, αλλά το πήγατε πολύ καλά το παιχνίδι…
    "Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα ματς που μπορείς να πεις ότι θα περάσω άνετα. Κι εμείς μην ξεχνάτε ότι είμαστε από την προετοιμασία, χωρίς πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας για να έχουμε βρει ρυθμό και να βρισκόμαστε καλύτερα. Πάντως δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά, είχαμε αποτελεσματικότητα ως ομάδα, ενώ κάναμε κι άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ. Με την ίδια σοβαρότητα και διάθεση πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι...".


    Εάν δεν γίνει κάτι… συνταρακτικό στη ρεβάνς και πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση τι άλλο περιμένετε από εκεί και πέρα για τη φετινή ευρωπαϊκή σας συνέχεια; 
    "Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ σημαντικό το ότι θα παίξουμε στην Ευρώπη. Και πρέπει να σταθούμε σ’ αυτό ειδικά με τα δεδομένα που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό. Τη μία στιγμή η ομάδα ήταν έτοιμη να διαλυθεί και την άλλη είμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και για εμάς τους παίκτες και για τη διοίκηση και για τον κόσμο. Θα έρθουν κάποια έσοδα στην ομάδα, θα “ανασάνει” οικονομικά στη δύσκολη φάση που βρίσκεται. Θα είναι ότι καλύτερο να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".


    Μετά την κλήρωση και λόγω αυτών των οικονομικών προβλημάτων που είπες, έβλεπες πίεση στα πρόσωπα των συμπαικτών σου στην Παιανία; Διότι κακά τα ψέματα σ’ αυτή τη φάση η ομάδα, οι παίκτες, είναι εκείνοι που θα πρέπει να φέρουν… χρήματα στην ομάδα; 
    "Όπως έχει πει κι ο προπονητής μας, πρέπει να παράγεις για να μπορείς να φέρνεις και έσοδα στον σύλλογο, προκειμένου να πληρώνονται και οι παίκτες. Αυτό εξυπακούεται, σε οποιαδήποτε δουλειά κι αν είναι κάποιος. Αν φέρεις έσοδα, θα πληρωθείς κιόλας. Από εκεί και πέρα, όλοι μας ξέρουμε που βρισκόμαστε, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Ο καθένας είναι ώριμος και υπεύθυνος για να τα καταφέρει καλά…".


    Την ομάδα σε σχέση με πέρσι πως την βλέπεις; Τι έχει χάσει; Και τι έχει κερδίσει ή μπορεί να κερδίσει στη συνέχεια; 
    "Είναι λίγο νωρίς ακόμη για να πούμε “αυτό είχαμε ή δεν είχαμε πέρσι και το έχουμε τώρα”. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι έχουν μπει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Υπάρχει πολύ ταλέντο. Κι εύχομαι οι νέοι παίκτες να είναι καλά και στο δεύτερο παιχνίδι για να μπορέσουν να βοηθήσουν όλοι. Είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες κι εύχομαι να μας δώσουν λύσεις. Τις λύσεις που ίσως πέρσι δεν είχαμε σε μία περίοδο που τις χρειαζόμασταν".


    Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον; 
    "Είναι πολύ λογικό όταν ένας παίκτης έχει παιχνίδια στα πόδια του να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Είναι άδικο να μπορεί να κριθεί κάποιος από έναν ή δύο αγώνες το χρόνο. Όταν αγωνίζεται κάποιος, σε οποιαδήποτε θέση, αλλά πόσο μάλλον σ’ αυτή του τερματοφύλακα που το λάθος κοστίζει, χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση και εμπειρία κι αυτό μόνο μέσα από τα παιχνίδια μπορείς να το αποκτήσεις. Κι έτσι μπορείς να κριθείς καλύτερα και πιο σωστά…".


    Ο Μπουμσόνγκ είπε μετά το παιχνίδι «κρατάω από αυτό το παιχνίδι την αλληλεγγύη που είχαμε σαν ομάδα…». Δείξατε πολύ ενωμένοι… 
    "Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα σαν ομάδα. Όλα τα παιδιά είμαστε για τον ίδιο σκοπό. Είναι λογικό να μην είμαστε όλοι μας κολλητοί. Συμβαίνει αυτό σε όλους τους χώρους. Είμαστε 30 άτομα στα αποδυτήρια, αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και είμαστε πειθαρχημένοι όλοι μας. Κι όλοι δουλεύουμε για έναν σκοπό".


    Θες να πεις κάτι για το πρωτάθλημα; 
    "Αυτή τη στιγμή όπως σας είπα το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να περάσουμε στην Ευρώπη. Για όλους μας. Για το πρωτάθλημα αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει από εμάς πως θα τα δίνουμε όλα. Θα προσπαθούμε και ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε…".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad