Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ

    O GREENSNIPER γράφει: Τα υπαλληλάκια των λιμανίσιων κάνουν αυτό για το οποίο επιλέχθηκαν σε θεσμικές θέσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας...

    Δηλαδή τον άνισο πόλεμο κατά του Παναθηναϊκού, ειδικά φέτος που η επιθετική διάθεση των ανθρώπων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενοχλεί πολύ με τις αλήθειες για τα εγκλήματα που διαπράττουν στο ποδόσφαιρο υπόγειοι μηχανισμοί της παράγκας, μετά από εντελή του Περπινιάδη.

    Τη σεζον που περασε, εκδιώχθηκαν από την ΕΠΟ οι πραγματικοί και σοβαροί ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, κύριοι Φάκος και Αντωνακάκης, μετά από εισήγηση και απαίτηση του Περπινιάδη, ο λόγος ήταν γιατί ήθελαν να αποδώσουν δικαιοσύνη-κάτι που δεν συνέφερε τους λιμανίσιους- στην υπόθεση των στημένων αγώνων, όπου ήταν κατηγορούμενος ο πρόεδρος τους και στενοί του συνεργάτες, όπως οι Μποροβήλος και Κανελλόπουλος.

    Αφού ο στόχος του μεγάλου εξυγιαντή Περπινιάδη επετεύχθη, άρχισε να προωθεί τους δικούς του ανθρώπους στις θέσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΕΠΟ, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον ο ίδιος και η ομάδα του, αλλά να τους εξυπηρετούν και να πολεμούν τον Παναθηναϊκό. Έτσι και έγινε, τοποθέτησε τους φίλους του και πιστά σκυλιά, συνταξιούχους δικηγόρους Π.Καρρας και Κ.Πετρόπουλος, όπου ποτέ δεν είχαν το πραγματικό αξίωμα του εισαγγελέα στον επαγγελματικό τους βίο, χρίστηκαν όμως με τον όρο αυτό επειδή αυτόν τον όρο έχει η ΕΠΟ.
    Η πραγματικότητα δηλαδή είναι πως πρόκειται για δυο δικηγόρους μαριονέτες του Περπινιάδη, ειδικά ο Π.Καρρας που άσκησε δίωξη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις ανακοινώσεις για την διαιτησία στον αγώνα Λεβαδειακος-Παναθηναϊκός, ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι είχε ασκήσει δίωξη στον Ζεσουαλδο Φερειρα, μετά από προτροπή του τότε προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Σαρρή και νυν υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ με τις απεριόριστες... ευλογίες του Περπινιάδη.

    Όπως βλέπεται όλα είναι προσυνεννοημένα και σχεδιασμένα για να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό, όλα είναι αλυσίδα, με δικούς τους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, με δόγμα τους... πολεμάμε τους άλλους και κάνουμε τα στραβά μάτια στους δικούς μας, που -περιέργως- είναι μονίμως ευνοούμενοι οι λιμανίσιοι.    

    Να ξέρουν όλοι αυτοί πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει υπομονή γιατί έχει περάσει πολλά και την αδικία την τιμωρεί. Πέρσι ο κόσμος κατέβηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για την υπόθεση του Φερειρα, η πορεία ήταν ειρηνική, ίσως την επόμενη φορά να μην είναι και τόσο...! Ο κόσμος ζητάει από την αθλητική δικαιοσύνη να υπάρχουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους και για όλα, ας το καταλάβουν επιτέλους και ας πράξουν αυτό για το οποίο έχουν ορκιστεί και όχι ότι τους προστάζει η τσέπη... Αν δεν μπορούν, ας παραιτηθούν και ας αναλάβουν τίμιοι άνθρωποι με ήθος και πραγματικό ζήλο για απόδοση δικαιοσύνης! 

    υ.γ: Δεν θα αναφερθώ στον αποκλεισμό της ομάδας από το Τσαμπιονς Λιγκ, θα πω μόνο κάτι ρεαλιστικό...Αυτή τη στιγμή τόσο μπορούσε η ομάδα. Κοιτάμε μπροστά λοιπόν και το μπροστά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad