Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!

    Απλός στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και απολαυστικός με θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη με 3-0 κόντρα στην Μάδεργουελ...

    Οι πράσινοι είναι πανηγυρικά  στα πλει-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ, την Παρασκευή θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους, δυο βήματα πριν τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

    Ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Ο Ζεσουαλδο Φερειρα παρέταξε την ίδια εντεκάδα με αυτή στη Σκωτία, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα παρουσιαστικό μουδιασμένη μπροστά στο πράσινο κοινό, είχε όμως κάποια καλά ξεσπάσματα στην επίθεση, μάλιστα θα μπορούσε μπορούσε να ήταν μπροστά στο σκορ αν ο Τοτσε δεν ήταν άστοχος μόλις στο 3' λεπτό.

    Οι πράσινοι κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα, αλλά δεν ήταν τόσο σωστές οι μεταβιβάσεις στην επίθεση. Η πράσινη άμυνα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, άλλο να ημίχρονο χαλαρό για τον Καρνέζη, σε συνέχεια των δυο ημιχρόνων στη Σκωτία, σκορ ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι σαφώς πιο αποφασισμένοι να νικήσουν, πίεζαν ψηλά, είχαν καλές εναλλαγές της μπάλας στη μεσαία γραμμή και με ατομικές προσπάθειες, από Ζεκα και Σισοκο η μπάλα έφτανε πι εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

    Στο 50' λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-0, λίγα λεπτά μετά ο Βυντρα χάνει ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Στο 58' λεπτό ο Σισοκο διεισδύει από δεξιά στη περιοχή των φιλοξενούμενων, βγάζει σέντρα και ο αμυντικός της Σκωτσέζικης ομάδας κάνει χέρι, καθαρό πέναλτι αλλά ο επόπτης δεν έδωσε τίποτα. Στο 61΄λεπτο ο Σισοκο βασανίζει τους αμυντικούς της Μαδεργουελ, γυρίζει για τον Τοτσε, αλλά ο Ισπανός με μια αδύναμη κεφάλια και χωρίς να επιλέξει κάποια γωνία του τέρματος, ο τερματοφύλακας μπλόκαρε.

    Στο 70' ο Φερέιρα κάνει δυο αλλαγές, βγήκαν οι Μαρίνος και Τοτσε και πέρασαν στον αγώνα Κατσουρανης και Μαυρία. Στο 75' λεπτό μια εξαιρετική αντεπίθεση από τους πράσινους, η μπάλα φτάνει στον Μαυρία και αυτούς με ατομική ενέργεια κάνει το 2-0. Στο 80΄λεπτο η τρίτη και τελευταία αλλαγή, βγαίνει ο Λάζαρος με χειροκρότημα από τον κόσμο και περνάει στον αγώνα ο Πετροπουλος. Στο 85' έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα με τον καλύτερο παίχτη του αγώνα, τον Ιμπραίμ Σισοκό, με ωραία προσπάθεια μεσα στην περιοχή σημειώνει το 3-0 και ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί στις εξέδρες, στο φινάλε θα μπορούσε να γίνει και το 4-0, αν ο Ζεκα ευστοχούσε μέσα από την μικρή περιοχή, τελικό σκορ 3-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad