Header Ads

  • Breaking Green News

    PANATHINAIKOS ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!

    Με την Ισπανική Μαλαγα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναικός στη φάση των πλει-οφ με στόχο την είσοδο στους ομίλους...

    Η Μαλαγα δεν μπορεί να φοβίζει σε καμία περίπτωση τους πράσινους, είναι όμως μια Ισπανική ομάδα και θέλει προσοχή, παρ όλο που τελευταία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τους παίχτες της να αποχωρούν ένας ένας και μάλιστα τα ηχηρά της ονόματα.

    Ο Φερέιρα γνωρίζει την Μάλαγα καθώς ήταν προπονητής εκεί για ένα διάστημα. Αν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει θα περάσει στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ και σε αυτό θα βοηθούσε περισσότερο μια ακόμα ποιοτική μεταγραφή επιτελικού μέσου, μεταγραφή την οποία ζητάει ο Φερέιρα και οι διοίκηση εντείνει της προσπάθειες της ώστε να βρεθεί κάτι πολύ καλό που να ικανοποιεί τον προπονητή.

    Η Μαλαγα ήταν μια από της ομαδες που επιθυμούσαν στο πράσινο στρατόπεδο, θετικό επίσης είναι πως το πρώτο παιχνίδι είναι στην Μάλαγα(21 ή 22/8) και το δεύτερο στην Αθήνα(28 ή 29/8), αν οι πράσινοι δεν χάσουν ή καταφέρουν να βάλουν και εκτός δρας γκολ, τότε σε ένα σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ η πρόκριση θα έρθει πολύ πιο εύκολα, μια πρόκριση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από τα προβλήματα και θα δώσει ώθηση και στον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad