Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE!

    Το έργο ήταν ήδη δύσκολο μετά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, όχι όσο θα ήθελε ο κόσμος, αλλά φέτος γίνεται μια νέα αρχή με νέα ομάδα και τα καλύτερα είναι στο μέλλον...

    Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ, με την πρόκριση να χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, εκεί άξιζε η ομάδα κάτι καλύτερο που θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στον επαναληπτικό με την ανατροπή να ήταν πολύ πιο πιθανή. Πλέον οι πράσινοι θα συνεχίσουν για φέτος το ταξίδι τους στην Ευρώπη μέσω του Europa League!

    Στο γήπεδο ήταν περίπου 40.000 χιλιάδες οπαδοί, βοήθησαν από την πλευρά τους η ομάδα να καταφέρει κάτι καλό, αλλά δεν ήρθε, έτσι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ.

    Τι έγινε στον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ιδιαίτερα, εκτός από κάποιες στημένες φάσεις χωρίς όμως ουσία. Προσπαθούσε να δημιουργήσει παιχνίδι και να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη άμυνα, αλλά περισσότερο είχαν το νου τους αμυντικά κρατώντας το μην δεν στην άμυνα.

    Ο Σισοκό ήταν πολύ καλά μαρκαρισμένος από τους Ισπανούς, δεν του έδιναν χώρους με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει από τη δύναμη της μπροστά, ο Φορναρόλι επίσης ήταν απελπιστικά απομονωμένος χωρίς μπαλιές, το πάλευε όμως αναγκαζόμενος να γυρνάει προς το κέντρο και να κατεβάζει τη μπάλα και πάλι όμως δεν κατάφερνε πολλά πέρα από κάποια φάουλ που κέρδιζε. Ούτε η άμυνα τον πράσινων όμως κινδύνεψε, τελικό σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί οι πράσινη να είχαν περισσότερο διάθεση να πιέσουν για κάποιο γκολ, αλλά πάλι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους με αξιώσεις. ο Φερειρα πέρασε στα χαφ τον Μαυρια και τον Τοτσε για πιο επιθετική ανάπτυξη, πάλι όμως υπήρχε πρόβλημα να περάσει η μπάλα στην αντίπαλη άμυνα, τελικό σκορ 0-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad