Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    Συνάντηση με αντιπροσωπία του Ενιαίου Φορέα Θύρας 13 είχε ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος...

    Όλες αυτές οι συνάντησης μόνο καλό μπορούν να κάνουν στις σχέσεις ΠΑΕ με οργανωμένους, ο Αλαφούζος βαδίζει σιγά σιγά στους δρόμους του Νικόλα Πατέρα, έχει όμως πολλά να κάνει για να τον φτάσει, η συνεργασία τους μέχρι τώρα είναι άριστη και ο πρώτος έχει πάρει πολλά από τον πρώην πρόεδρο.

    Όσον αφορά την συνάντηση, ο Mr. Skai ζήτησε από τους οργανωμένους να είναι αρκετά προσεκτικοί σε οποιεσδήποτε προκλήσεις, έχοντας στο μυαλό τους τα στημένα σκηνικά που είχαν γίνει πέρσι στην Λιβαδειά που είχαν ως αποτέλεσμα στις επόμενες 3 αγωνιστικές η ομάδα να χάσει τον τίτλο.

    Τα μέλη του Ε.Φ υποσχέθηκαν να κάνουν ότι καλύτερο και πως θα είναι αρκετά υποψιασμένοι μετά τα περσινά και θα υπάρχει καλύτερη "περιφρούρηση" των πράσινων οπαδών στις θύρες όπου θα φιλοξενηθούν. Από εκεί και πέρα όμως η συνάντηση δεν αναλώθηκε μόνο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και στα διοικητικά, τα μέλη του συμβουλίου και το κόκκινο παρασκήνιο που άρχισε πάλι της μεθοδεύσεις του στα κέντρα εξουσίες(ΕΠΟ/Λιγκα) του ποδοσφαίρου, με τον Αλαφούζο να τους τονίζει πως δεν θα μείνουν αναπάντητες οι όποιες αδικίες κατά του Παναθηναϊκού από το σαθρό κατεστημένο. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad