Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ: "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΠΡΟ"

    Ο διευθυντής επικοινωνίας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Νικόλας Βασιλαράς, με κείμενο του καλεί τους οπαδούς του Τριφυλλιού στην Κύπρο, να μάθουν περισσότερα για την Συμμαχία...

    Σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο πως το φιλικό στη Κύπρο δεν γίνεται μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για μια ευρύτερη προβολή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

    -Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

    "Αν έχεις επισκεφθεί έστω και μια φορά την Κύπρο ξέρεις καλά ότι για χιλιάδες ανθρώπους ο Παναθηναϊκός αποτελεί τρόπο ζωής. Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν ερχόμαστε και πάλι στο πράσινο αυτό νησί, με το σκοπό της επίσκεψής να είναι διπλός. Αφενός να πάρουν μια γεύση οι Παναθηναϊκοί από τη φετινή μας ομάδα και αφετέρου να απλώσουμε κι άλλο την τεράστια πράσινη αγκαλιά της Συμμαχίας.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους φιλάθλους μας, οργανωμένους και μη, που επικοινώνησαν πολλές φορές μαζί μας στη διάρκεια της εβδομάδας. Μακάρι να είχαμε την πολυτέλεια να βρεθούμε σε όλες τις πράσινες φωλιές της Κύπρου και είναι δεδομένο ότι θα το κάνουμε την επόμενη φορά. Στη Λεμεσό, την Λευκωσία, την Πάφο, το Παραλίμνι. Οπουδήποτε χτυπάει δυνατά η καρδιά της αγαπημένης μας ομάδας, εκεί που βρίσκονται χιλιάδες πράσινα αδέρφια μας.

    Γιατί ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του είναι ταυτόσημες έννοιες, γιατί εδώ και λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός ανήκει και τυπικά στους οπαδούς του και όλοι μαζί είμαστε ένα. Με το χρόνο δυστυχώς να πιέζει ασφυκτικά επιλέξαμε να… γνωριστούμε μαζί σας στην πόλη της Λάρνακας, αμέσως μετά το ματς με την Ανόρθωση. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στα γραφεία επί της οδού Γρίβα Διγενή 44 σε μια απόλυτα Παναθηναϊκή βραδιά.

    Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον άνθρωπο που επέλεξε και προσπαθεί να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο, να έρθετε κοντά και με τα υπόλοιπα μέλη της πράσινης οικογένειας, να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο σωματείο αλλά και να πάρετε αναμνηστικά δώρα. Μην ξεχνάτε ότι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος παλεύει να σταθεί και πάλι στα πόδια του και μας θέλει όλους δίπλα του. Σας περιμένουμε. Ραντεβού στην πράσινη Κύπρο".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad