Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

    Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν αρκέστηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς στην ΠΑΕ Γαύρος και με δεύτερη σκληρή ανακοίνωση τους ξεμπροστιάζει...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια και το «φωνάζει» ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» βρήκε την πλήρη έκφρασή του στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

    Να μιλάει για σεβασμό στους θεσμούς και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο σύλλογος που καθημερινά βιάζει το άθλημα αλλά και τη λογική πάει πολύ. Αλήθεια, τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε απ’ όλα όσα έχουμε ζήσει; Τόσο στο πρόσφατο παρελθόν, τη διετία δηλαδή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός που δήθεν κόπτεται για το καλό του ποδοσφαίρου, όσο και παλιότερα.

    Τη σφαγιαστική διαιτησία στο Καραϊσκάκη στο μεταξύ μας ντέρμπι; Τους ξυλοδαρμούς των ποδοσφαιριστών μας από οπαδούς που μπήκαν για να… πανηγυρίσουν; Το ντροπιαστικό επεισόδιο με τον Σισέ; Την περίφημη δήλωση «διδάξαμε ήθος»; Τους δανεικούς που πηγαίνουν και έρχονται στη μισή Λίγκα και τις «σχέσεις» εξάρτησης που δημιουργούνται με τις ομάδες αυτές; Τον πλήρη έλεγχο των θεσμικών οργάνων; Όποια πέτρα από αυτές που πετροβολούν το χώρο κι αν σηκώσεις, θα τους βρεις από κάτω.

    Είναι επίσης τουλάχιστον κωμικό, αν όχι εξοργιστικό, να μιλάει για πάρε – δώσε με τη δικαιοσύνη η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος διώκεται ποινικά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και του είχε απαγορευθεί μέχρι και η έξοδός του από τη χώρα. Ένα θέμα το οποίο όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά παραμένει ανοιχτό και αναμένονται εξελίξεις…

    Σε ότι αφορά στο ύφος της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού αυτό δείχνει το βάθος της αλήθειας όσο και την ποιότητα και τον εκνευρισμό των ανθρώπων αυτών. Όσοι δε συκοφαντήθηκαν από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να μείνουν στις ανακοινώσεις, αλλά θα κινηθούν και στη δικαιοσύνη για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς.

    Τέλος, επειδή βλέπουμε ότι αγχώνονται πολύ με την Παναθηναϊκή Συμμαχία, καλό είναι να γνωρίζουν ότι αποτελεί τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, αλλά και τον κόσμο του. Ετσι για να ξέρουν και με ποιους έχουν να κάνουν…".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad