Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ"

    Ο Ζεσουαλδο Φερειρα στη συνέντευξη τύπου, υποστήριξε πως τέτοια παιχνίδια μια ομάδα πρέπει να τα καθαρίζει νωρίς και εύκολα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για τον αγώνα,είπε: 
    "Αυτό το παιχνίδι ήταν μονόδρομος για εμάς. Το αποτέλεσμα αντί να είναι 3-0 ή 4-0, τελικά ήταν αρνητικό για εμάς. Τιμωρηθήκαμε γιατί δεν αντιδράσαμε και δεν ήμασταν ήρεμοι σε κάποια σημεία. Έπρεπε από την αρχή να ήμασταν πιο επιθετικοί. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, που σκόραρε και πήρε τη νίκη".

    Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος στη επίθεση,είπε: 
    "Δε νομίζω πως η επίθεση του Παναθηναϊκού είναι προβλέψιμη. Όπως είπα και πριν, δεν είχαμε επιθετικότητα για να τελειώσουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε. Τέτοια παιχνίδια, μια μεγάλη ομάδα πρέπει να τα κερδίζει νωρίς. Και θα έλεγα ακόμα, ότι αυτά τα αποτελέσματα συμβαίνουν, όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας, άλλωστε υπάρχουν και νέοι παίχτες στην ομάδα. Όταν έχεις μια αντίπαλη ομάδα που κλείνεται στο τέλος, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα".

    Για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να σκοράρει και αν είναι θέμα ικανότητας ή τύχης,είπε: 
    "Είναι περισσότερο θέμα δουλειάς. Και η τύχη παίζει την δική της σημασία, αλλά επιμένω πως είναι θέμα δουλειάς. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις και τι συμβαίνει όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες του".

    Για τις φάσεις που δέχτηκε από τον Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός,είπε:
    "Δεν οφείλονται στις απουσίες, απλά και η αντίπαλη ομάδα όταν προσπαθεί να επιτεθεί, θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Γι' αυτό όπως είπα και προηγουμένως, είναι σημαντικό να σκοράρεις νωρίς, όταν έχεις τις ευκαιρίες. Και η ιστορία αυτό δείχνει, πως όταν η ομάδα δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της, τότε τελικά χάνει".

    Για την βαθμολογική διαφορά από τον ΟΣΦΠ,είπε: 
    "Μην ξεχνάτε, πως εμείς ήδη ξεκινήσαμε με δύο βαθμούς λιγότερους, από το περσινό πρωτάθλημα. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτά τα θέματα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad