Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

    Ο Δούρος συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές από το λιμάνι, κάνει ότι του πουν  για να κρατήσει τη θέση του στην ΚΕΔ μετά τις εκλογές της ΕΠΟ...

    Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανθρακικό εκτός έδρας, οριστικέ ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ο ορισμός από μόνος του είναι πρόκληση γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής, ήταν 4ο διαιτητής στο μεγαλύτερο ντέρμπι της ντροπής με τον Καλόπουλο.

    Ούτε μια φορά δεν σταμάτησε στην προκλητική συμπεριφορά που είχαν από τον πάγκο των γηπεδούχων, τις βρισιές και τα ντου των Σάββα Θεοδωρίδη και Τάσου Μητροπούλου στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχε σημειώσει τίποτα μεμπτό σε εκείνο το παιχνίδι, ούτε όσα ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλόπουλου, όταν και οι κάφροι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούσαν παίχτες του Παναθηναϊκού λίγο πριν τη φυσούνα και μετά, τίποτα δεν ειχε γράψει για τα βαρελότα που έπεσαν μπροστά στη φυσούνα με κίνδυνο να τραυματιστούν οι παίχτες. Αυτόν τον διαιτητή-καμικάζι θα έχει το Σάββατο ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει πέραν και του Πανθρακικου, που ανέκαθεν ήταν φιλικό σωματείο με την ομάδα του Πειραιά.  

    Από την άλλη πλευρά, όπως πάντα κατά παραγγελία ο διαιτητής στα παιχνίδια του Γαύρου. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα έχουν και τον δωδέκατο παίχτη τους, τον Κουκουλάκη (Σύνδεσμος διαιτητών Ηρακλείου) από την πόλη του πρόεδρου του ΟΣΦΠ, το αποτέλεσμα είναι διπλό από τα Γιάννενα μέχρι τον Πειραιά.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad