Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ! (Pic)

    Το απόγευμα της Τρίτη είχε αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλαμβάνει το απολυτό κουμάντο...

    Στη διάρκεια του Δ.Σ αποφασίστικαν και άλλες αλλαγές, ο Χρήστος Παναγόπουλος ανέλαβε θέση αντιπροέδρου στη θεση του Στράτου Σωπήλη, ενώ παρέμειναν στη θέση τους οι Λεωνίδας Πολέμης και Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο Κώστας Ελευθεράκης συνεχίζει ως τεχνικός σύμβουλος, ο Δημήτρης Γόντικας ορίστηκε σύμβουλος του προέδρου, ενώ 20ο μέλος ορίστηκε ο Νίκος Μακρόπουλος στη θέαση του Αριστείδη Καμάρα.

    Στο ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, όπου πρόεδρος είναι ο Γιάννης Παναγιωτίδης και το συμπληρώνουν ο μηχανικός Σάββας Παπαδόπουλος και οι Ηρειώτης, Σωπήλης, Γεωργίου και Μπούτσικας.


    Κατά την έξοδο του από το Δ.Σ ο Γιάννης Αλαφούζος είχε διάλογο με μερίδα οπαδών της ομάδας, χαρακτηριστικά όσα είπαν...

    Οπαδοί: "Σε στηρίζουμε, το βλέπεις. Θα είμαστε δίπλα σου. Αλλά κάνε και εσύ όσο πιο γρήγορα μπορείς κάποιες κινήσεις, για να φανούν οι αλλαγές στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα".

    Αλαφούζος: "Προσπαθούμε, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσουμε. Πάντως καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια".

    Οπαδοί: "Σε στηρίζουμε πρόεδρε, όπως στηρίζουμε και τον Φερέιρα".

    Αλαφούζος: "Και εγώ τον στηρίζω, το έχετε δει με τις πράξεις μου. Ακόμα και σε κόντρα σε μερίδα του κόσμου, που αρχίζει να έχει μία αντίθετη άποψη για αυτόν. Τον στηρίζω γιατί τον πιστεύω".

    Οπαδοί: "Τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές; Πρέπει να κάνετε κάτι, φαίνονται αδιάφοροι, βάλτε έναν γενικό αρχηγό να τους μαζέψει". 

    Αλαφούζος: "Και εγώ βλέπω ότι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουν. Ίσως να παίζει ρόλο το οικονομικό, γιατί είναι απλήρωτοι. Δεν είμαστε τυπικοί σε κάποιους διακανονισμούς που είχαμε. Για αυτό θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κομμάτι και ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει έτσι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος έχει πρόβλημα με τον Φερέιρα".

    Οπαδοί: "Τόσο σοβαρά είναι τα οικονομικά προβλήματα και η ομάδα δεν μπορεί να παει μπροστά; θέλουμε να ξέρουμε."

    Αλαφούζος: "Φέτος τα έσοδα μας υπολογίζονται στα 25 εκατομμύρια και τα έξοδα μας στα 28 εκατομμύρια. Οπότε λείπουν 3. Με την ΑΜΚ που τρέχει, είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Πιστεύω ότι θα μπουν και άλλα χρήματα στη συνέχεια, που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε το έλλειμμα που είναι 27 εκατομμύρια ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια. Θα πάρουμε και ένα δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε στο τέλος της σεζόν θα έχουμε 22 εκατομμύρια και ένα δάνειο που πρέπει να αποπληρώνουμε".

    Οπαδοί: "Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα και η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και όχι όπως είναι τώρα, υπάρχουν τρόποι και πρέπει να τους βρείτε". 

    Αλαφούζος: "Κοιτάζω τρόπους για να μεγιστοποιήσω τα έσοδα της ΠΑΕ. Από τα κέρδη από τα εισιτήρια, τα μισά δεν καταλήγουν σε μας. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Από διάφορες έρευνες που κάναμε με ξένες ομάδες, όπως η Μπενφίκα, είδαμε ότι φέτος θέσπισε ένα μίνι διαρκείας έξι αγώνων με άλλα δώρα για τους φιλάθλους της, στο οποίο έκανε 27.000 πωλήσεις. Κοιτάμε διάφορα, ώστε να μπορεί η ομάδα να προσφέρει στον κόσμο και παράλληλα να παίρνει".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad