Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΓΚΟΛ"

    Ένας από τους αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε για το παιχνίδι με την Μαριμπορ και για την συγνώμη του Φερειρα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

    Για τις πρώτες σκέψεις μετά την ήττα,είπε: 
    "Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Καλά-καλά δεν έχουμε ξυπνήσει. Η κατάσταση ήταν πολύ βαριά στο ταξίδι της επιστροφής, έχουμε σοκαριστεί από την εμφάνιση και οι ποδοσφαιριστές έχουν στενοχωρηθεί".

    Για το τι πρέπει να αλλάξει,είπε: 
    "Είναι πολύ νωρίς για να δούμε τι πρέπει να αλλάξει και να μιλήσουμε με τον προπονητή γνωρίζοντας τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Η ευθύνη είναι συλλογική, μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν υπό διάλυση λίγους μήνες πριν και χρειάζεται χρόνο για τη νέα σελίδα. Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση ότι οι 300 φίλαθλοι οι οποίοι βρέθηκαν στη Σλοβενία αποθέωναν την ομάδα παρά το βαρύ 3-0. Πρέπει να τους δώσουμε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουν να στηρίζουν αυτή την ομάδα".

    Για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν αντιπαλότητες, απλώς οι καινούργιοι δεν έχουν ακόμα αφομοιωθεί με το υπάρχον υλικό. Μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι στις προπονήσεις οι παίκτες βρίσκονται μεταξύ τους, έχουν μία πειθαρχία. Ίσως φταίει το άγχος, στα 8 επίσημα έχουν σκοράρει οι αμυντικοί και όχι οι επιθετικοί. Είναι ένα πρόβλημα ότι το γκολ δεν μπαίνει...".

    Για το εάν μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό το υπάρχον ρόστερ,είπε: 
    "Αν παίξεις με την Τότεναμ ή τη Λάτσιο τότε είναι δύσκολο... Πάντως για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φυσικά μπορούν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο επίπεδο οι παίκτες μας. Κόντρα σε ομάδες όπως η Μάριμπορ μπορούν να δείξουν πως είναι ανταγωνιστικοί".

    Για τον ρόλο που παίζει το οικονομικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο,είπε: 
    "Το οικονομικό δεν είναι δικαιολογία. Ένας παίκτης που αμοίβεται με 500.000 το χρόνο δεν μπορεί να είναι αμελειταία ποσότητα. Μην νομίζουμε ότι οι παίκτες δεν μπορούν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, είτε παίρνεις πολλά, είτε λίγα, το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Στόχος είναι να φύγει το άγχος και τα παιδιά να δείξουν την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο".

    Για την στήριξη στον Φερέιρα,είπε: 
    "Εμείς βλέπουμε τα θετικά τα οποία είναι περισσότερα. από τα αρνητικά βάζοντας τα στη «ζυγαριά». Θα προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε τα αρνητικά... Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει το ποδόσφαιρο, Σίγουρα περιμέναμε διαφορετικό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό, όμως συνεχίζουμε και πιστεύουμε ότι η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει".

    Για την συγνώμη του Πορτογάλου,είπε: 
    "Ο Φερέιρα μάς ζήτησε συγνώμη για την πολύ κακή εμφάνιση, από όλους τους ανθρώπους που εκπροσωπούσαμε την ομάδα στη Σλοβενία. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Γνωρίζει ότι τον στηρίζουμε, οι ποδοσφαιριστές που έφερε στην ομάδα και οι παλιοί δεν ξέχασαν ξαφνικά πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε τα λάθη που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά ο τρόπος πού θα χάσεις ένα παιχνίδι".

    Για τη σχέση του κόσμου με τον Φερέιρα,είπε: 
    "Να ξέρετε ότι οι πρώτοι που στήριξαν τον Φερέιρα ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ζητήσαμε από τον κόσμο να στηρίξει και να δείξει εμπιστοσύνη και ο κόσμος το έκανε. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δευτέρας, δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τον προπονητή, γιατί είναι σε θέση να φτάσει την ομάδα εκεί που θέλει. Οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να φτάσουν στη νίκη".

    Για το τι χρειάζεται η ομάδα,είπε:
    "Σαφώς ο κόσμος στέκετε δίπλα στην ομάδα και τον Φερέιρα. Ο ΠΑΟ χρειάζεται ηρεμία, η διακοπή θα δώσει χρόνο στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να λυθούν ψυχολογικά με μία νίκη. Η ομάδα έχει πολύ καλή κυκλοφορία, φάνηκε με την Μάλαγα και με τα Γιάννενα".

    Για το τι άλλο είπε ο Φερέιρα στην επαφή με τους διοικούντες,είπε: 
    "Το έκανε και στις δηλώσεις του το είπε και σε εμάς. Ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα για να ανακάμψει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί πολύ γρήγορα μέσα από τη συζήτηση να αλλάξει την εικόνα της ομάδας".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad