Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ: "ΠΑΙΧΤΗΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ"

    Ο Γιόνας Μάσιουλις μίλησε για την απόφαση του να αγωνιστει στον Παναθηναϊκό και  για τους συμπαίχτες του Διαμαντίδη και Σχορτσανίτη...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε μμε της πατρίδας του:

    Για το πως τα περνάει στην Αθήνα, είπε:
    "Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Συνηθίζω σιγά σιγά τη χώρα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και εκείνοι με μένα. Όλα είναι τέλεια! Και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό".


    Για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τον Παναθηναϊκό και όχι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σιένα,είπε: 
    "Δεν ξέρω, μπορεί να είναι απλή σύμπτωση, αλλά το διασκεδάζω ήδη. Μου αρέσει το χρώμα".

    Για την πρόταση που είχε από τη Ζαλγκίρις,είπε: 
    "Συναντηθήκαμε, αλλά η προσφορά δεν ήταν τόσο καλή οικονομικά. Επίσης, το συμβόλαιο που μου πρότειναν είχε ένα σωρό όρους και δεν με ικανοποιούσε. Έτσι, είχα δύο επιλογές: Σιένα ή Παναθηναϊκό".

    Για την κόντρα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Ελλάδα.είπε: 
    "Τα Μέσα και οι οπαδοί τρελαίνονται, αλλά εμείς μπαίνουμε στο παρκέ. Φυσικά και έχω δει κάποια βίντεο από μεταξύ τους αγώνες. Πρόσφατα ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ολυμπιακό και δεν συναντηθήκαμε. Την περασμένη εβδομάδα που ήταν κλήρωση του πρωταθλήματος υπήρξε ένας “πόλεμος λέξεων” ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας μας (Μάνος Παπαδόπουλος)".

    Για τον φετινό Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Όλα έχουν αλλάξει πλέον στον Παναθηναϊκό. Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης παρέδωσε την ομάδα στον γιο του. Στη συνέχεια, άλλαξε ο προπονητής και γενικά γίνεται προσπάθεια για να αρχίσει μία νέα εποχή. Μάλλον έφτασε ο καιρός για να γίνει κάτι τέτοιο και οι άνθρωποι της ομάδας θεώρησαν πως αυτό έπρεπε να γίνει φέτος".

    Για τον Αργύρη Πεδουλάκη,είπε: 
    "Ο κόουτς δεν ζητά παράλογα πράγματα και ίσα ίσα που συνεισφέρει στην ατομική βελτίωση των παικτών. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, καθώς με εξηγεί επακριβώς το τι θέλει από εμάς στο παρκέ".

    Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη,είπε: 
    "Στο τουρνουά στη Σόφια δεν έπαιξε λόγω ενός τραυματισμού, αλλά στο τελευταίο (στο Ρέθυμνο) συμμετείχε κανονικά και είχε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ωστόσο, μέσα από τις προπονήσεις καταλαβαίνει κάποιος πως πρόκειται για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου".

    Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη,είπε: 
    "Είναι ένα φυσιολογικό άτομο. Έχουν ακουστεί πολλά για εκείνον, αλλά εγώ τον βλέπω να δουλεύει σκληρά, να προσπαθεί, να ακούει τις οδηγίες του προπονητή. Όταν του δώσεις την μπάλα αποτελεί “εγγύηση” για καλάθι ή για φάουλ. Με βάση τη φυσική του κατάσταση είναι πολύ γρήγορος, ενώ έχει και καλό άλμα. Ο Σοφοκλής τρέχει στον ανοικτό γήπεδο και παίρνει εύκολα θέσεις κάτω από το καλάθι. Λόγω του ύψους του και του βάρους του δεν έχει κανένα πρόβλημα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad