Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗ

    Πολύ αέρα έχουν πάρει οι πρόεδροι της ΚΑΕ Πελάτης, επειδή πέρσι πήραν το ευρωπαϊκό με σφαγή του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό και επειδή πήραν δώρο ένα πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια...

    Έβγαλε μιλιά ο Γ. Αγγελόπουλος αυτή τη φόρα και όχι ο αδερφός του ο Παναγιώτης ή αλλιώς αυγουλομάτης, κατά του Εξάστερου Παναθηναϊκού, αμφισβητώντας το μπάτζετ το φετινό αλλά και των προηγουμένων χρόνων, ακόμα άφησε υπόνοιες ότι η ΚΕΔ στο μπάσκετ είναι του Παναθηναϊκού, όλα αυτά σαν απάντηση στα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη του.

    Εδώ που τα λέμε φταίει και ο Δ.Γιαννακόπουλος καθώς στη συνέντευξη μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τους αδερφούς Αγγελόπουλους ως εξαιρετικούς επιχειρηματίες, εδώ παει αυτό που λέει ο λαός...τα ήθελες και τα έπαθες, διότι δεν μπορείς να μιλάς στον εχθρό σου τόσο ευγενικά και να περιμένεις το ίδιο από την άλλη πλευρά.  

    Οι δήλωσεις-σπόντες του Γιώργου Αγγελόπουλου:

    "Συμφωνούμε με τη δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου. Με την υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρώτη θέση και ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη. Στο ποδόσφαιρο βλέπουμε αλλαγές στην ΚΕΔ συνέχεια, αλλά στο μπάσκετ καμία. Και πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν αουτσάιντερ και ο Παναθηναϊκός το φαβορί. Εμείς ξεκινάμε ως αουτσάιντερ, αλλά μας αρέσει αυτό. Πήγε καλά πέρυσι".
    "Θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα για τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια είπε ότι είχε μπάτζετ 35 εκατομμύρια ευρώ και με βάσει τους ισολογισμούς ποσών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγώ το βγάζω 13 εκατομμύρια ευρώ. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Τα συμπεράσματα δικά σας".

    Φαίνεται να γνωρίζει καλά πάντως τι γίνεται στην ΚΕΔ του ποδοσφαίρου, βέβαια εκεί τα μαθαίνει άμεσα βλέποντας και τις σφαγές που γίνονται υπέρ της ομάδας του, να πει όμως πως εκεί στο ποδόσφαιρο οι αλλαγές στην ΚΕΔ γίνονται ανάλογα με τις ορέξεις του αντίστοιχου πρόεδρου της ΠΑΕ Γαύρος. Όσο για την ΚΕΔ στο μπάσκετ, την είδε όλη η Ελλάδα πέρσι τι έγινε και ποια ομάδα ευνοήθηκε, δεν περιμένει κανείς τίποτα άλλο να ακούει από πελάτες, μόνο κλάμα δικαιολογίες της πλάκας.

    Από κύκλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που δεν ήθελαν να απαντήσουν με ανακοίνωση, βγαίνουν οι εξής δηλώσεις: "Δεν έχουν βαρεθεί κάθε καλοκαίρι να λένε τα ίδια; Μ' αυτή την ΚΕΔ δεν πανηγύρισε πέρυσι ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα;
    Σε αντίθεση μ' ό,τι έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός που μετά από κάθε απώλεια επέρριπτε ευθύνες στην διαιτησία για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα".

    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad