Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    Μετά και τα τελευταία κακά αποτελέσματα της ομάδας, αντιπροσωπία οργανωμένων οπαδών επισκέφτηκε τη Παιανία...

    Ο λόγος της επίσκεψης, ταν να μιλήσουν με τον προπονητή και τους παίχτες, προσπαθώντας να τους δώσουν να καταλάβουν πως παίζουν για τον Παναθηναϊκό και όχι για κάποια τυχαία ομάδα, γι' αυτό πρέπει να ιδρώνουν τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι.

    Χαρακτηριστικά όσα είπαν στους παίχτες:
    "Δεν υπάρχει λόγος να δείτε την επίσκεψη μας ως απειλή, μην φοβάστε. Ήρθαμε εδώ για να να σας πούμε να ματώνετε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο για την ομάδα, είμαστε δίπλα σας αλλά παίξτε και εσείς αυτό που μπορείτε. Επειδή η ομάδα δεν πήγε στο Πρωτοδικείο και δεν διαλύθηκε δεν σημαίνει πως έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις σας, παίζεται στην μεγαλύτερη ομάδα. Από εδώ και πέρα θέλουμε να δούμε να παίζεται για τη φανέλα και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που έχετε δείξει ως τώρα. Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε την πριν είναι αργά".

    Στον Φερέιρα, είπαν:
    "Κόουτς μην ακούς και μην διαβάζεις τίποτα, εμείς σε στηρίζουμε. Κάνε τη δουλειά σου και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε δίπλα σου".

    Ο Φερειρα  τους απάντησε:
    "Ευχαριστούμε που ήρθατε, να ξέρετε πως αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τη κακή εικόνα που έχουμε στους αγώνες. Θα κάνουμε ότι πρέπει στη συνέχεια για να είστε χαρούμενοι. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του".

    Στη συνέχεια οι Κώστας Κατσουράνης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιούρκας Σεϊταρίδης, πήραν το λόγο και τόνισαν:
    "Σας καταλαβαίνουμε, ούτε σε εμάς αρέσει έτσι όπως παίζουμε, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φύγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο και να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια που έρχονται".

    Οι οπαδοί δεν άφησαν ασχολίαστη και τη δήλωση του Ζεκα μετά τον Ατρόμητο, περί "δόθηκαν απαντήσεις", τονίζοντας στον παίχτη πως η δήλωση του ήταν άκυρης και πως κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης είναι αποτύχει για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζεκα δεν είχε να απαντήσει κάτι, αλλά ο Φερειρα ξεκαθάρισα πως οι δηλώσεις του παρεξηγήθηκαν καθώς δεν έγινε σωστή μετάφραση.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad