Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ!

    Ανεξήγητο αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό και τους παίχτες του, απαράδεκτοι για ακόμα έναν αγώνα, απογοήτευσαν με την απόδοση τους τον κόσμο που δεν έχει άλλη υπομονή...

    Ακόμα μια ισοπαλία αυτή τη φόρα με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Τέτοιο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα έχει πάρα πολλά χρόνια να κάνει, η ομάδα δεν δείχνει ούτε ίχνος βελτίωση, αγώνα με αγώνα η κατάσταση είναι ακόμα πιο απελπιστική. Η ομάδα μετά τα παιχνίδια με τη Μαδεργουελ είναι αγνώριστη, σαν να έχει πέσει σε κώμα που δεν μπορεί να ξυπνήσει.

    Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή, το είπαμε και την προηγουμένη αγωνιστική το πρωτάθλημα έχει χαθεί, η ομάδα δεν παρουσιάζει τίποτα αισιόδοξο και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, να βρουν τρόπο όλοι, από την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίχτες. 

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι πράσινοι δεν παρουσιάστηκαν αδύνατοι, στο 10' ο Χριστοδουλόπουλος είχε ευκαιρία να σκοράρει, ο τερματοφύλακας τον φιλοξενούμενων τον ανατρέπει καθαρά αλλά ο Κουκουλακης έκλεισε τα μάτια και δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι.

    Μετά το 20΄λεπτο οι πράσινοι άρχισαν να αυξάνουν την πίεση στους φιλοξενουμένους,
    στο 26' λεπτό φάση διάρκειας για τον Παναθηναϊκό, ο Κουίνσι με ωραία μπαλιά στον Λάζαρο, δεύτερος σουτάρει αλλά η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι, ο Μαρίνος στη επαναφορά με σουτ στέλνει τη μπάλα αουτ. Στη συνέχεια η προσπάθεια συνεχίστηκε με πρεσινγκ ψηλά και με τη μπάλα κάτω στις επίθεσης για να διασπάσουν την άμυνα ταμπούρι του Αστέρα, έγιναν κάποιες φάσεις με πιο κινητικούς τους Χριστοδουλοπουλο και τον Κουίνσι, το γκολ όμως δεν ήρθε, τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί οι πράσινοι να μπήκαν με πιο πολύ πίστα για το γκολ, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, η ανάπτυξη τους για να βάλουν γκολ δεν οδηγούσε πουθενά, δεν μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις την άμυνα ταμπούρι του Αστέρα.

    Όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν βαρετό, δεν έβλεπε ο κόσμος κάτι από τον  Παναθηναϊκό που να του έδινε αισιοδοξία πως θα πετύχει το γκολ της νίκης, όταν μάλιστα στο 80' λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με 10 παίχτες, πάλι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει, περισσότερης σιγουριά έδειχναν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι τους, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, τελικό σκορ 0-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad