Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    Απογοητευτικά αγνώριστος και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν ο Παναθηναϊκός, χάνοντας κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα και το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει καμία βελτίωση...

    Χωρίς νίκη σε τρίτο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, η υπομονή του κόσμου έχει τελειώσει, ευθύνες έχουν όλοι, ακόμα και το πρόσφατο παρελθόν της οικογένειας Βαρδινογιάννη και τον ανθρώπων της που έφτασαν στην άκρη του γκρεμού την ομάδα.

    Ο κόσμος απαιτεί ριζικές αλλαγές σε κάθε πόστο, δεν έχουν θέση άτομα που ήταν της επιρροής Τζιγγερ. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, η ομάδα κατρακυλάει χωρίς σταματημό, όλη τη βδομάδα ακούμε δηλώσεις μόνο και πράξεις μηδέν από όλους. 

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί η πράσινοι να μη είχαν τα χάλια των προηγουμένων δυο αγώνων, αλλά και πάλι κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Πολύ συντηρητικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, οι πράσινοι είχαν σε καλή κατάσταση τους κινητικούς Σισοκο και Φορναρολι, ο δεύτερος μάλιστα στο 39' λεπτό κέρδισε το πέναλτι όπου εκτέλεσε εύστοχα ο Τοτσε για το 1-0.
    Ενώ ένα λεπτό πιο πριν ο Σπαθας έκανε κάτι που μονό Έλληνας στημένος διαιτητής θα έκανε, ο Σπυρόπουλος είναι μόνος του μέσα στην περιοχή σε πλεονεκτική θέση για γκολ, αλλά σταμάτησε τη φάση για τι ήθελε να δώσει κίτρινη κάρτα στον Σουμπινιο για φάουλ, μη αφήνοντας πλεονέκτημα και να δώσει μετά την κάρτα όπως θα έκανε άλλος διαιτητής εκτός Ελλάδας. Τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο 1-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνας του Παναθηναϊκού, προσπαθούσε περισσότερο να μείνει  στο 1-0 παρα να δημιουργήσει φάσεις και για ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι. Στο 75' λεπτό ήρθα και η ισοπαλία 1-1 πάλι σε μια αδράνεια στην πράσινη άμυνα που άπλα κοιτούσαν τη μπάλα να πηγαίνει σε πόδια των αντιπάλων.

    Απογοητευτική και αυτή η εμφάνιση των πρασίνων, όπως και η διαιτησία του Σπαθα ήταν αρκετά προκλητική σε ούλη τη διάρκεια του αγώνα, τελικό σκορ 1-1!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad