Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ!

    Για ένα ακόμα παιχνίδι οι πράσινοι χαράμισαν το πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες αλλά απέναντι τους ήταν και το ταμπούρι των γηπεδούχων που δεν μπορούσα να σπάσουν...

    Η τιμωρία ήρθε στο τέλος, από τη στιγμή που δεν αξιοποίησαν τις κλασικές ευκαιρίες, ήρθε η ήττα από τη μια και μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων.

    Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει χάσει σοβαρό έδαφος στην κατάκτηση του τίτλου από την 3η μόλις αγωνιστική, τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει αναλογιστούν πολλοί στη Παιανία τι πρέπει να γίνει για αλλάξει η κακή κατάσταση.

    Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Φερειρα,δήλωσε...
    "Αν χάνουμε τόσες ευκαιρίες δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα η ομάδα, θα πρέπει να το καταλάβουν οι παίχτες".

    Τι έγινε στον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο το ξεκίνημα ήταν νωχελικό για 15 λεπτά, στη συνέχεια η ομάδα προσπάθησε να διασπάσει την κλειστή άμυνα τον γηπεδούχων, με ενέργειες του Φορναρολι και Κουίνσι, στο 32' λεπτό μάλιστα, οι δυο τους χάνουν διπλή ευκαιρία για γκολ, μη μπορώντας να νικήσουν τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

    Οι πράσινοι σε γενικές γραμμές πίεζαν, οι αντίπαλοι έπαιζαν ταμπούρι, στο 43' λεπτό ο Σισοκο με εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά περνάει αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή, σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξι δοκάρι. Αυτό που έλειπε από την ομάδα ήταν η τελική προσπάθεια, δηλαδή το γκολ, είχαν ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησαν σωστά, τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο 0-0!

    Στο 59' λεπτό από δεξιά ο Κουίνσι μέσα στην περιοχή σουτάρει από πλάγια αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 78' λεπτό σέντρα ο Μαυριας από δεξιά για το κεφάλι του Τοτσε, αλλά ο Ισπανός έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 81 μεγάλη ευκαιρία για τον Σισοκο μέσα στη μικρή ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

    Στο 82' σε μια αντεπίθεση οι γηπεδούχοι κάνουν το 1-0, τα επόμενα 8' λεπτά ήταν πολύ λίγα για να μπορέσει να αλλάξει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, τελικό σκορ 1-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad