Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

    Συνάντηση κορυφής είχαν την Πέμπτη, ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος...

    Οι δυο παράγοντες του Παναθηναϊκού τα είπαν σε άριστο κλίμα. Η κουβέντα κινήθηκε γύρο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά ο σύλλογος σε όλα τα τμήματα, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, παράλληλα τονίστηκε πως τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν για το καλό του συλλόγου με ενωτική συνεργασία και από της δυο πλευρές.

    Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από το Γενάρη, στην διευκόλυνση της Μάνας του Λόχου σε αυτό το πλάνο και κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει εφικτό με τα έργα ανακατασκευής να υπολογίζονται κοντά στις 800.000 ευρώ.
    Επίσης στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, ο κ. Μακροπουλος συζήτησε για τα λεφτά που οφείλει η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη με βάση του ποσοστού από τα εισιτήρια, τονίζοντας στον ιδιόκτητη του ΣΚΑΙ πως αυτά τα λεφτά θα ήταν σημαντική ανάσα για τον Ερασιτέχνη την δεδομένη στιγμή, από την πλευρά του ο Αλαφούζος του υποσχέθηκε πως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα, αντιμετωπίζοντας και αυτός μια δύσκολη κατάσταση, θα κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη σε όλα τα ζητήματα για το καλύτερο μέλλον του Συλλόγου, ακόμα ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας υποσχέθηκε και νέα συνάντηση με τα μέλη όλου το Δ.Σ του Ερασιτέχνη στα πλαίσια μιας καλύτερης γνωριμίας μεταξύ των δυο πλευρών. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad